Επιχείρηση-Πλατανιάς, ζητούνται λύσεις για της… «αμύνης τα παιδιά»

Μετά το ρεπό της Τρίτης και την αποφόρτιση από το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν στη δράση από σήμερα, ξεκινώντας ουσιαστικά την επιχείρηση-Πλατανιάς.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Γιαννιώτα, Διαμαντάκο, Σουνά και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας στα Χανιά, με στόχο να κατεβάσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει το «τρίποντο» κόντρα στον Πλατανιά.

Το μεγάλος βάρος αναμένεται να δοθεί από τον προπονητή του Άρη στην εξεύρεση λύσεων που θα θωρακίσουν την άμυνα με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ρούμπεν Πουλίδο, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμυντική γραμμή.

Πιο πιθανό δίδυμο αυτή τη στιγμή για να ριχθεί στη «μάχη της Κρήτης» είναι αυτό του Παπαζαχαρία με τον Γιαννίτση, ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο επιστροφής του Ανδρέα Ηρακλή.

Ο τελευταίος ήταν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα σε μια αποστολή επίσημου αγώνα (αυτό της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ) και δείχνει έτοιμος κι αποφασισμένος να επιστρέψει…

Aπό κει και πέρα, υπάρχει μια πρώτη σκέψη να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ο Παπαστεριανός (επιστρέφει από την τιμωρία του) ως στόπερ την Δευτέρα! 

Από σήμερα, λοιπόν, θα μπουν σε πιο συγκεκριμένη μορφή τα πλάνα του Γιάννη Μιχαλήτσου.

 

To Top