“Επιχείρηση”- πρώτο “τρίποντο” στην… πλατεία”!

Όλη η εβδομάδα κύλησε με μια γενική προσπάθεια να ξεχαστούν τα άσχημα αποτελέσματα, να αποφορτιστεί η ομάδα και ο Άρης να ριχθεί στη μάχη της… πλατείας για το “τρίποντο”. Οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν στις 8.30 μ.μ. (PRESSARIS-LIVE) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με ένα και μοναδικό στόχο, την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια της 7ης αγωνιστικής.

Άλλωστε, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο του δείπνου ενότητας και… αποσυμπίεσης. “Δεν έχει διαφορά από τους άλλους αγώνες. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε για την νίκη, έτσι θα κάνουμε και σ” αυτό. Ο Αρης είναι μια ομάδα που πρέπει έχει στόχο την νίκη σε κάθε αγώνα. Δεν έχουμε περιθώρια, άλλωστε για άλλο αποτέλεσμα, ούτε έχουμε περιθώρια να μην χτυπήσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Κάθε επόμενο παιχνίδι για την ομάδα είναι κρίσιμο” ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Οι σκέψεις του Μιλίνκοβιτς

Με δεδομένη την απουσία των Τριανταφυλλάκου, Παπαδόπουλου, ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να ρίξει στο χορτάρι της Νέας Σμύρνης τους: Διούδη, Ψυχογιό, Τσουμάνη, Πουλίδο, Έλσνερ (παίρνει «μετάθεση» για τα στόπερ σε τρίτο παιχνίδι), Οικονομόπουλο, Ηρακλή (για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ), Τάτο, Ουντότζι, Iμπέχ, Αγκάνθο.

Η 20αδα του Πανιωνίου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Νίκος Παντελής ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Γιαννακόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Μενδρινός, Πάνος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ντούνης, Κούρος, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Αραβίδης, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λαμπρόπουλος, Ριβέρο, Λάσνικ, Κολοβός, Καλτσάς.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top