ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιχειρείται απευθείας επαφή Λάσκαρη – Παπανικολάου!

Η υπόθεση Παπανικολάου μονοπωλεί το ρεπορτάζ του Άρη τα τελευταία 24ωρα. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια για να πειστεί ο διεθνής φόργουορντ να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, έχει κατατεθεί πρόταση για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017, υπάρχουν διαπραγματεύσεις, αλλά μέχρι τώρα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Άρη.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη δύσκολα μπορεί να αποδεχθεί συμβόλαιο 18 μηνών, διότι θα προτιμήσει να έχει τον Παπανικολάου ελεύθερο το καλοκαίρι στην ευρωπαϊκή αγορά. Από εκεί και πέρα, για το τι μπορεί να συμβεί στο διάστημα έως και τον Ιούνιο είναι θέμα διαπραγμάτευσης, προσφοράς και ζήτησης του παίκτη.

Η προτεραιότητα είναι η Ευρωλίγκα, αλλά σχεδόν όλοι αναγνωρίζουν – ακόμα κι από το περιβάλλον του ίδιου του παίκτη – ότι θα ήταν προτιμότερο να παίξει αυτή τη χρονική περίοδο στον Άρη, ομάδα που θα του προσφέρει τα ιδανικότερα αγωνιστική εχέγγυα.

Μένει να φανεί πώς θα κινηθεί εντός των επόμενων ωρών ο Άρης, ίσως θα επιχειρηθεί επικοινωνία του Νίκου Λάσκαρη (ή και του Δημήτρη Πρίφτη) με τον ίδιο τον παίκτη για να του αναλυθεί το ενδιαφέρον και το πλάνο των κίτρινων, όπως επίσης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την σκέψη του και ο ίδιος ο Παπανικολάου.

To Top