Επιχειρηματολογία σε… διπλό ταμπλό από την ΠΑΕ στην αυριανή κρίσιμη συνάντηση

Ο Άρης θα πάει στο αυριανό ραντεβού με την ΕΠΟ, την Σουπερλίγκα και τον ΠΣΑΠ έχοντας να καταθέσει δύο διαφορετικές φόρμουλες αποπληρωμής των οφειλών της προς τους παίκτες, που φτάνουν τα 9 εκατ. ευρώ.

Αυτές οι προτάσεις συζητήθηκαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Οι κίτρινοι δεν έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις οφειλές τους σε 45 δόσεις όπως έχουν ήδη συμφωνήσει οι φορείς του αθλήματος για άλλες ομάδες. Είναι δεδομένο ότι θα “πέσει” και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το… χαρτί των 60 δόσεων, όπως επίσης και το “κούρεμα” των οφειλών που προήλθαν από τις ρήτρες. Φυσικά τα δεδουλευμένα θα τα πάρουν όλοι, όμως οι κίτρινοι ευελπιστούν ότι δεν θα βρουν… τοίχο, στο αίτημά του να μειωθεί το ποσό που θα πρέπει να δοθεί για ρήτρες.

Δεν αποκλείεται να συζητηθεί από τους κίτρινους και το ενδεχόμενο να εκχωρηθεί στους παίκτες που έχουν λαμβάνειν όλο το ποσό που αντιστοιχεί στον Άρη για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς, ώστε να είναι απολύτως εγγυημένα τα χρήματα που θα παίρνουν οι παίκτες και να μπορέσει η εταιρεία να προχωρήσει σε ξεχωριστές διαπραγματεύσεις.

Από το αποτέλεσμα της αυριανής συνάντησης θα καθοριστεί εν πολλοίς και η γραμμή που θα τηρήσει η ΠΑΕ στην υπόθεση υπαγωγής της στο άρθρο 99.



To Top