Επος: Οπαδός στη Βραζιλία έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο καπνίζοντας μαριχουάνα (video)

Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στα γήπεδα της Βραζιλίας και συγκεκριμένα στον αγώνα της Ναούτικο με την Σπορτ Ρεσίφε, καθώς ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε βόλτες αμέριμνος, καπνίζοντας μαριχουάνα.

Ο αμέριμνος οπαδός περπάτησε γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, εισβάλοντας από τις κερκίδες σε δύο περιπτώσεις και σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Η πρώτη διακοπή έγινε 31 λεπτά μετά το δεύτερο ημίχρονο. Σε μια προσπάθεια να απομακρύνει το συγκεκριμένο οπαδό, η αστυνομία κατέληξε σε σύγκρουση με οπαδούς της Ναούτικο, οι οποίοι έβλεπαν την ομάδα τους πίσω στο σκορ με 2-0. Οι άνθρωποι της αστυνομίας χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού, βόμβες κρότου-λάμψης και ρόπαλα για να διαλύσουν όσους εμπλέκονταν στην κατάσταση.

Εξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος οπαδός εισέβαλε ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή τη φορά, προσπάθησε να αγκαλιάσει τον δεξιό μπακ, Ντανίλο Μπελάο της Ναούτικο, ο οποίος απομακρύνθηκε αμέσως. Στη συνέχεια έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και απομακρύνθηκε ξανά από αξιωματικούς της στρατιωτικής αστυνομίας.

To Top