ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εποχή του Αιγύπτιου Μάγκεντ Σάμι στον Εργοτέλη – Τι ανακοινώθηκε επίσημα

Αλλαγή σελίδας στον Εργοτέλη, μετά την συμφωνία με τον Αιγύπτιο Μάγκεντ Σάμι, όπως αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (28/07). Οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου πείστηκαν από το πλάνο του Αιγύπτιου επιχειρηματία και του έδωσαν τα «κλειδιά» της ΠΑΕ, όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης.

Πλέον, τα μέλη της πενταμελούς προσωρινής διοικούσας επιτροπής (Μάγκεντ Σάμι, Νάντιν Σάμι, Γιώργος Τουτζάρης, Γιώργος Στειακάκης, Γιάννη Μπροκολάκης), «τρέχουν» τις εξελίξεις της ομάδας, αναφορικά με την στελέχωση του προπονητικού τιμ αλλά και του ρόστερ του Εργοτέλη (ήδη προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα με επαγγελματικό συμβόλαιο οι Βογιατζής, Μανουσάκης, Χανιωτάκης), ώστε οι Κρητικοί να δηλώσουν κανονικά συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 28 Ιουλίου 2017 η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Εργοτέλης ομόφωνα αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 64 του νόμου 2725/1999, την ίδρυση ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο τριακοσίων χιλιάδων ευρώ, την πλειοψηφία του οποίου θα καλύψουν οι επιχειρηματίες Μαγκεντ και Ναντιμ Σάμι.

Ταυτόχρονα η Γενική Συνέλευση εξέλεξε, σύμφωνα με το νόμο, πενταμελή προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για την υλοποίηση της απόφασης της, αποτελούμενη από τους ως άνω δυο μεγαλομετόχους της συσταθησομενης εταιρείας και τους κ.κ. Γιώργο Τουτζαρη, Γιώργο Στειακάκη, Γιάννη Μπροκαλάκη.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες της η Γενική Συνέλευση, μετά από πρόταση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργου Στειακάκη, ομόφωνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Βρέντζου, ανακηρύσσοντας αυτόν ευεργέτη του σωματείου για την προσφορά του στο σύλλογο, χωρίς την οποία θα εστερείτο της σημερινής ευκαιρίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η επιτροπή, μέσω του εκπροσώπου των μεγαλομετόχων Γιώργου Τουνταρη, είχε επαφές με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την υπο ίδρυση ΠΑΕ, τα οποία και προσελήφθησαν, και απηυθυνε πρόταση  επαγγελματικής συνεργασίας στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου Βογιατζή, Μανουσάκη και Χανιωτάκη, οι οποίοι ήταν μέλη της πρωταθλήτριας ερασιτεχνικής ομάδας μας, την οποία πρόταση και αποδέχτηκαν φυσικά με ιδιαίτερη  ικανοποίηση. Ταυτόχρονα εκτάκτως συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, μετά από πρόσκληση του προεδρεύοντος κ. Γιώργου Στειακάκη, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα οι σχεδιασμοί της επόμενης μέρας ώστε το σωματείο να είναι έτοιμο εντός των επόμενων ημερών να ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα και τις ομάδες που έχει υπό την αιγίδα του.

Ο χρόνος διενέργειας εκλογών στον Γ.Σ. Εργοτέλη, λόγω της παραιτήσεως του προέδρου Γιώργου Βρέντζου, αλλά και της ανάγκης στελέχωσης αυτού με νέα μέλη, θα οριστεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του συμβουλίου την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017.

To Top