ΕΠΟ: Έγινε η συνάντηση με FIFA, UEFA, Superleague και Βρούτση

Η ΕΠΟ έβγαλε μία ενημέρωση σχετικά με την συνάντηση που υπήρξε με την UEFA, την FIFA, την Superleague και τον κ. Βρούτση.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση όπου συμμετείχαν η ΕΠΟ, η UEFA, η FIFA, η Superleague και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Το συμπέρασμα που βγήκε απ’ αυτήν ήταν πως υπάρχει κοινή επιθυμία από όλες τις πλευρές «για εποικοδομητική συνεννόηση και η διάθεση συνεχούς συνεργασίας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, είχε η αντιπροσωπεία (Nodar Akhalkatsi, Rolf Tanner, Luca Nicola, Marios Georgiou, Dr. Yann Hafner) των FIFA και UEFA, οι οποίοι βρίσκονταν στη χώρα μας επ’ ευκαιρία και του χτεσινοβραδινού αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν.

Τους αξιωματούχους των FIFA και UEFA, συνόδευαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο αντιπρόεδρός της και πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσσάνδρου και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Επιβεβαιώθηκε, τόσο από την πλευρά της Πολιτείας, όσο και από εκείνη των διεθνών συνομοσπονδιών και της ΕΠΟ η επιθυμία για εποικοδομητική συνεννόηση και η διάθεση συνεχούς συνεργασίας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων».

To Top