ΕΠΟ για Αυγενάκη: «Επαναλαμβανόμενη αμετροεπής συμπεριφορά και κουραστικό επικοινωνιακό παραλήρημα»

Για μία ακόμη φορά, ο Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί της Παρασκευής (21/1), επιτέθηκε στην ΕΠΟ κατηγορώντας την ότι «προσπαθεί να κοροϊδέψει και να μην εφαρμόσει όσα προβλέπει η Ολιστική Μελέτη, που συνέταξαν FIFA/UEFA έπειτα από τη συμφωνία τους με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, μάλιστα, υποστήριξε ότι η Ολιστική Μελέτη θα εφαρμοστεί «με ή χωρίς την ΕΠΟ»!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία από την πλευρά της, δεν άφησε ούτε αυτή τη φορά να «πέσουν κάτω» οι δηλώσεις Αυγενάκη.

Με διαρροή της, το βράδυ της Παρασκευής, υπενθύμιζε ότι «η ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια, επαγγελματική και ερασιτεχνική, υιοθέτησε με απόλυτη ομοφωνία την Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA», και πρόσθετε πως «η Ολιστική Μελέτη, σε συνεργασία της ΕΠΟ με τις FIFA και UEFA, υλοποιείται ήδη αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές της».

Έστειλε παράλληλα μήνυμα στον υφυπουργό Αθλητισμού, τονίζοντας ότι «χωρίς την ΕΠΟ και το αυτόνομο-αυτοδιοικούμενο Ελληνικό Ποδόσφαιρο στο σύνολό του, ουδείς άλλος μπορεί να υλοποιήσει τη Μελέτη αυτή, όπως άλλωστε και η ίδια ρητά αναφέρει»!

Με την ίδια διαρροή, η ΕΠΟ εκτόξευσε και βολές κατά του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Κατά συνέπεια, η επαναλαμβανόμενη αμετροεπής συμπεριφορά τού υφυπουργού Αθλητισμού και το κουραστικό επικοινωνιακό παραλήρημά του, επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά τους λόγους που επανειλημμένα αρνείται να συναντήσει τη FIFA και την UEFA, και μόνο αυτό…».

To Top