ΕΠΟ, Σουπερλίγκα και ΠΣΑΠ δίνουν χρονικά περιθώρια στην ΠΑΕ για διαπραγματεύσεις πέραν των 45 δόσεων!

Οι φορείς του ποδοσφαίρου κατανοούν την “ειδική” κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ Άρης και σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν στην διοίκηση τα χρονικά περιθώρια για να ξεκινήσουν εκ νέου διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, ώστε να διακανονιστούν οι οφειλές πέραν των 45 δόσεων!

Το χάος που επικρατεί στην Αθήνα από την νεροποντή δεν έχει επιτρέψει στις δύο πλευρές να προχωρήσουν όπως πρέπει το κρίσιμο ραντεβού και γι’ αυτό ενδεχομένως θα υπάρξει νέα συνάντηση αργά το μεσημέρι, αφού τούτη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Οριστική απόφαση δεν πάρθηκε στη συνάντηση του Άρη, που εκπροσωπείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Ψηφίδη και τους νομικούς Χρήστο Γρόλλιο και Αργύρη Αργυριάδη με τους αξιωματούχους της ΕΠΟ, της Σουπερλίγκας και του ΠΣΑΠ. Ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι η κατανόηση που έχουν δείξει οι φορείς του αθλήματος στο πρόβλημα του Άρη. Πως μεταφράζεται αυτή η κατανόηση; Θα δοθούν τα χρονικά περιθώρια στην διοίκηση της ΠΑΕ να ξεκινήσει νέες διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, ώστε να πετύχει συμφωνίες για διακανονισμούς πέραν των 45 δόσεων, που αναφέρεται εδώ και μια βδομάδα στο “μνημόνιο” το οποίο έχει υπογραφεί από τους φορείς του ποδοσφαίρου.

Οι διοικούντες έχοντας ουσιαστικά την στήριξη, υπό την έννοια της κατανόησης, της ΕΠΟ, της Σουπερλίγκας και του ΠΣΑΠ θα προσπαθήσουν να πείσουν τους παίκτες να γίνει η αποπληρωμή (ή και το “κούρεμα” κατά περίπτωση) των οφειλών σε περισσότερες από 60 δόσεις και μάλιστα είναι διατεθειμένα τα στελέχη των φορέων να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε και οι παίκτες να είναι απολύτως καλυμμένοι και ο Άρης να είναι συνεπής για να τηρεί τους διακανονισμούς.

 

To Top