ΕΠΟ: 5.000 ευρώ του Γραμμένου τον μήνα, αλλά όχι με… πλήρη απασχόληση!

Με 53 ψήφους αποφασίστηκε ο μηνιαίος καθαρός μισθός του Βαγγέλη Γραμμένου, να είναι καθαρά 5.000 ευρώ. Χρήματα βέβαια που θα τα παίρνει όχι με… πλήρη απασχόληση, αφού δεν θα έχει την ευθύνη να είναι σε καθημερινή βάση στην Ομοσπονδία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η πρόταση  για το συγκεκριμένο ποσό ήταν από τον ταμία της Ομοσπονδίας Περικλή Λασκαράκη κι ενώ ο Β. Γραμμένος είχε αποχωρήσει από την αίθουσα για το συγκεκριμένο θέμα. Να σημειωθεί ότι ο νόμος 4603/2019 προβλέπει μισθό για τους προέδρους των Ομοσπονδιών.

«Άποψη μου ότι ο νόμος για τον μισθό στους προέδρους των Ομοσπονδιών είναι ορθός. Θεωρώ ότι λαμβάνοντας υποψη τις οικονομικές δυνατότητες επο, τον πρόεδρο, τις ανάγκες ΕΠΟ, μια εύλογη αμοιβή θα ήταν 5.000 ευρώ μηνιαίως. Νομίζω ότι ανταποκρίνεται» τόνισε ο Περικλής Λασκαράκης.

Ο Τάκης Καρράς της ΕΠΣ Λακωνίας ήταν αντίθετος. «Όταν υπηρετείς πρέπει να ξέρεις και τους όρους ότι δεν θα υπάρχει αμοιβή. Επειδή είναι σημαντική θέση και τιμητική, ο κάθε ένας πρέπει να σκέφτεται ότι θα προσφέρει και δεν θα αμείβεται. Είμαι αντίθετος ξεκάθαρα».

Ο Αγησίλαος Λουτσέτης, της ΕΠΣ Λασιθίου αναρωτήθηκε: «Θα είναι σε καθημερινή βάση στην ΕΠΟ; Υπάρχουν μεγαλύτερες μισθοδοσίες, υπάλληλοι της ΕΠΟ που είναι σε καθημερινή βάση. Πρώτα την πληρώνει ο πρόεδρος και μετά οι υπάλληλοι».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργος Ανατολάκης πρότεινε υπό προϋποθέσεις ο μισθός του προέδρου της ΕΠΟ να είναι 15.000 ευρώ αλλά τελικά είπε «όχι» στις 5.000, μια και θα είναι πάρτ τάιμ η παρουσία του Γραμμένου. «Ο κύριος Γραμμένος κακώς δεν είναι στην αίθουσα τώρα, θα έπρεπε να είναι εδώ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να είναι Δευτέρα με Παρασκευή στην Ομοσπονδία και να αμείβεται αδρά, παραπάνω και από το προσωπικό. Είμαι υπέρ να παίρνει 13.000-15.000 αλλά να είναι κάθε μέρα όμως, στην ΕΠΟ γιατί μπορεί να έρχονται π.χ. τα παιδιά από την Ξάνθη και να μην μπορούν να τον δουν. Να πληρωθεί γιατί είναι ο άρχοντας της ΕΠΟ αλλά θα πρέπει να είναι Δευτέρα με Παρασκευή στα γραφεία».

To Top