Επτά αποβολές, πέντε αγώνες με παίκτη λιγότερο

Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης αποβλήθηκε χθες στο 77’ και με δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε από τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη έγινε ο έβδομος παίκτης που αποβάλλεται για τον Άρη φέτος! Οι κίτρινοι είναι πρώτοι στην σχετική κατηγορία, έχοντας μείνει με παίκτη λιγότερο σε πέντε από τα 21 παιχνίδια.

Ο Άρης είναι η ομάδα με τις περισσότερες αποβολές στην φετινή Σουπερλίγκα. Από αυτές τις επτά αποβολές οι κίτρινοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται για τις περισσότερες.

Ρούμπεν Πουλίδο, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Νταβίντ Αγκάνθο, Ανδρέας Τάτος, Νίκος Τσουμάνης, Ροκ Έλσνερ και Μαυρουδής Μπουγαϊδης έχουν αντικρύσει την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα οι δύο Ισπανοί και ο Οικονομόπουλος δέχθηκαν στον ίδιο αγώνα κόκκινη, στο “διπλό” του Άρη στην Βέροια, όταν εκεί έδωσε το δικό του… σόου ο Βοσκάκης και φυσικά έμεινε ατιμώρητος. Ο Πουλίδο, δε, δέχθηκε την κάρτα αφού τελείωσε ο αγώνας.

Όπως και να έχει η χθεσινή δεύτερη κίτρινη του Μπουγαϊδη ήταν σωστή απόφαση μέσα σε όλα τα υπόλοιπα “κόντρα” σφυρίγματα του Ιωαννίδη, αν και ελέγχεται για την φάση της πρώτης κάρτας στον κεντρικό αμυντικό του Άρη.

 

To Top