ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επτά βαθμοί διαφορά και τρία παιχνίδια ως το τέλος – Έτσι εξασφαλίζει και τυπικά ο Άρης την Ευρώπη!

Ο Άρης έψαχνε το “τρίποντο” κόντρα στον Ολυμπιακό, τελικώς πήρε έναν βαθμό, αλλά το κυριότερο είναι ότι διατήρησε την απόστασή του από τον πέμπτο Παναθηναϊκό και χρειάζεται πλέον μια ισοπαλία με τους πράσινους για να εξασφαλίσει την τρίτη σερί έξοδό του στην Ευρώπη.

Επτά βαθμοί χωρίζουν τον Άρη από τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Οι κίτρινοι έχουν κερδίσει τον αγώνα στη Λεωφόρο και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια χρειάζονται αρχικά να εξασφαλίσουν και τυπικά το εισιτήριο για το Conference League και εν συνεχεία να διεκδικήσουν με τις (πολλές) πιθανότητες που έχουν τη 2η θέση.

Για να εξασφαλίσει ο Άρης τη συμμετοχή στην Ευρώπη, χρειάζεται είτε να πάρει μια ισοπαλία στον αγώνα του με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, είτε ο Παναθηναϊκός να έχει απώλειες βαθμών στα άλλα δύο παιχνίδια του, αρχής γενομένης από αυτό με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Εννοείται πως ισοπαλία ή νίκη στην Τούμπα την Κυριακή επίσης οδηγεί στην Ευρώπη και διατηρεί τους κίτρινους σε τροχιά 2ης θέσης, αλλά πρωτίστως θα πρέπει να εξασφαλιστεί και τυπικά η έξοδος στο Conference League για τρίτη σερί χρονιά.

To Top