Επτά “καυτές” αλήθειες για το θέμα του Νέρι Καστίγιο

Ο Νέρι Καστίγιο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μεξικάνικης Πουέμπλα, η οποία προσφέρει… χρυσάφι για να τον αποκτήσει, τα μέσα ενημέρωσης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μιλάνε για προχωρημένες συζητήσεις συνεργασίας και το PRESSARIS σας παρουσιάζει όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του μεταγραφικού ενδιαφέροντος της Πουέμπλα για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο και ειδικότερα η αναφορά των μεξικάνικων δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία το θέμα της μεταγραφής βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο κατά 75%!

Το PRESSARIS κατέγραψε τα δεδομένα της υπόθεσης και σας τα παρουσιάζει:

1. Η Πουέμπλα, ομάδα από το Μεξικό έχει καταθέσει μια γενναία πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Πρόταση η οποία κρίνεται… εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα και πολύ υψηλή ακόμη και για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

2. Θέλει να αποκτήσει τον Καστίγιο ως ελεύθερο, χωρίς προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί αν είναι διατεθειμένη και σε ποιο βαθμό να καταβάλει αποζημίωση και στον Άρη. Φυσικά, θα πρέπει να γίνει επίσημη πρόταση και προς την κίτρινη ΠΑΕ, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη.

3. Ο Καστίγιο θεωρείται ακόμη… ήρωας και μεγάλος σταρ στο Μεξικό και οποία ομάδα τον αποκτήσει (προσπάθησε πέρσι τον Ιανουάριο η Γκουανταλαχάρα) θα θεωρηθεί ως τεράστια επιτυχία. Για τα δεδομένα του Μεξικού υπάρχουν χορηγοί που θα κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος μιας τέτοιας μεταγραφικής… βόμβας, όπως την χαρακτηρίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

4. Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Νέρι Καστίγιο, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ πιστεύει ότι μπορεί να προκαλέσει την αγωνιστική του αφύπνιση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνουν κάποιες συζητήσεις για να βρεθεί τι φταίει και ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι σε παρατεταμένη περίοδο… χαμηλών πτήσεων. Με απλά λόγια ο Άρης δείχνει διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να έχει στην ομάδα τον «καλό Καστίγιο».

5. Ο ίδιος ο παίκτης δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει στο Μεξικό την καριέρα του, ειδικά εφόσον ισχύσει η γενναία πρόταση που προέρχεται από την Πουέμπλα, παρά το γεγονός ότι πρώτη του επιλογή είναι η Ελλάδα. Όμως για να φύγει από τον Άρη θα πρέπει να ικανοποιηθούν κάποιες προϋποθέσεις προς τον ίδιο.

6. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έδωσε την ελευθερία του Καστίγιο με την προοπτική να πάει μόνο στον Άρη! Αυτήν τη στιγμή έχει λόγο στη μεταγραφή του, η οποία ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ποια είναι ακριβώς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ουκρανική ομάδα ενδεχομένως και να αξιώσει με τη σειρά της κάποιο ποσό για να φύγει από τον Άρη ο Καστίγιο, έχοντας η ίδια δαπανήσει τεράστια νούμερα για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό πριν μερικά χρόνια.

7. Το συμβόλαιο του Καστίγιο είναι το υψηλότερο στην ομάδα του Άρη (1.100.000 + 100.000 ευρώ για δυο χρόνια) και ιδιαίτερα υψηλό για την Ελλάδα του… ΔΝΤ, της τρόικας και των τεράστιων ανοιχτών προβλημάτων. Ιδιαίτερα βαρύ και για τους κίτρινους, σε μια περίοδο όπου τα έσοδα μειώνονται, ενώ η αγωνιστική προσφορά του Καστίγιο είναι φθίνουσα.

Αυτές είναι οι επτά αλήθειες γύρω από την υπόθεση Καστίγιο, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Το PRESSARIS θα σας ενημερώνει για ό,τι νεότερο προκύψει.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top