Επτά λόγοι για να είσαι… εκεί

Ο Άρης ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος και πάλι, με αντίπαλο την Ξάνθη και το PRESSARIS εξηγεί επτά βασικούς λόγους γιατί οι φίλαθλοι του πρέπει να είναι στο πλευρό της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι που καθιστούν… μονόδρομο για όλους να βρεθούν στο γήπεδο;
  

1. Γιατί πολύ απλά η θέση του κόσμου είναι στην κερκίδα. Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν νοείται… Ο Άρης και το γήπεδο είναι η… αγαπημένη συνήθεια για όλους, είναι ιδανική ώρα για ποδόσφαιρο και οι κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης ετοιμάζονται να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα.
 
2. Για να πανηγυρίσει ο κόσμος την πρώτη επίσημη νίκη μαζί με την ομάδα. Μπορεί να είμαστε στην 5η αγωνιστική, αλλά είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι για τους κίτρινους. Με μια ισοπαλία και μια ήττα στο ενεργητικό της η ομάδα θέλει το πρώτο τρίποντο και ο κόσμος είναι έτοιμος να σχηματίσει το πρώτο… χαμόγελο στα χείλη του.
 
3. Γιατί οι ποδοσφαιριστές παίρνουν… οξυγόνο από τους φιλάθλους. Η σημασία της συμπαράστασης από την κερκίδα είναι σημείο αναφοράς για όλους. Το λένε οι παίκτες δημόσια, το λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις, το έχει επισημάνει ο Σάκης Τσιώλης, οι συνεργάτες του, η διοίκηση. Αυτό το οξυγόνο το περιμένουν όλοι σήμερα. Ο κόσμος δεν μπορεί να τους απογοητεύσει… Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ παραδέχονται ότι παίρνουν ώθηση μπροστά στους φιλάθλους τους… Δεν μπορείς να τους γυρίσεις την πλάτη.
 
4. Τα… αποκαλυπτήρια για τα τέσσερα νέα αποκτήματα. Ουμπίντες, Σανκαρέ, Ακόστα και Γιακούποβιτς ντύθηκαν στα κίτρινα, ετοιμάζονται να ενισχύσουν την ομάδα και θα είναι σήμερα η ευκαιρία για την πρώτη τους… γνωριμία με τους φιλάθλους. Ο κόσμος θα δει νέα πρόσωπα, αλλά και οι νέοι παίκτες θα καταλάβουν δια ζώσης τι σημαίνει Κλεάνθης Βικελίδης με την μοναδική δυναμική της κερκίδας.
 
5. Για να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα. Η διοίκηση των κίτρινων έκανε την υπέρβασή της, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης με ελάχιστες πηγές χρηματοδότησης, ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί και πρέπει να το κάνει. Καλή η κριτική και τα σχόλια, αλλά προηγείται η φυσική παρουσία στο γήπεδο, η οποία θα αποτελέσει πρώτης προτεραιότητας οικονομική ανάσα για την ομάδα! Γεμάτο γήπεδο σημαίνει έσοδα, οικονομική ευρωστία, άρα μεγαλύτερη αγωνιστική δυναμική.
 
6. Γιατί ως φίλαθλος θα «ξεδιψάσεις» το «σύνδρομο της στέρησης»! Γιατί πολύ απλά, οι φίλαθλοι θα κάνουν, άλλες… 21 μέρες για να δουν την ομάδα στο γήπεδό της. Βάσει προγράμματος και εξαιτίας της διακοπής για την Εθνική ομάδα, ο Άρης θα παίξει στο γήπεδό του πάλι στις 23 Οκτωβρίου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
 
7.  Γιατί δεν πας στο γήπεδο μόνο στα ντέρμπι και στα μεγάλα παιχνίδια. Φίλαθλοι της πολυθρόνας τέλος.

 

Ραντεβού, λοιπόν, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top