Επτά μέρες από τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και Γενς Βέμερ δεν κατέληξαν την Παρασκευή (27/4) σε συμφωνία, το -6 δεν αλλάζει και το “τριφύλλι” κινδυνεύει με υποβιβασμό αν δεν πληρώσει τον Γερμανό παίκτη.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

O Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών στον Γενς Βέμερ. Με τον Γερμανό αμυντικό δεν επετεύχθη συμφωνία ούτε σήμερα (τελευτία μέρα προθεσμίας για “ακύρωση” του δεύτερου “-3”) και ως εκ τούτου η τρίτη αφαίρεση τριών βαθμών είναι προ των πυλών.

Την Παρασκευή (27/4) πραγματοποιήθηκε νέα επαφή της πλευράς Βέμερ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, στους οποίους έγινε η εξής πρόταση: Να καταβληθούν άμεσα 250.000 ευρώ στον Βέμερ και τα υπόλοιπα 200.000 ευρώ να καταβληθούν σε πέντε δόσεις εγγυημένες.

Παράλληλα, να διευθετηθεί το θέμα της εφορίας του ποδοσφαιριστή (έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί του), αλλά και να λάβει τα χρωστούμενα ο εκπρόσωπός του, Ναθαναήλ Λεμονάκης. Στο “τριφύλλι” δεν έκαναν αποδεκτή την πρόταση και ως εκ τούτου δεν αποσύρεται η ποινή του -6.

Τη Δευτέρα (30/4), μία μέρα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα ανακοινωθεί το τρίτο “-3” για τους “πράσινους”, οι οποίοι θα έχουν πέντε μέρες περιθώριο να τα βρουν με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, διαφορετικά θα επέλθει υποβιβασμός!

Πηγή: sport24.gr

To Top