ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επτά προσαγωγές για το ντου στην κλήρωση της Football League

Σε παρολίγον τραγωδία, πήγε να εξελιχθεί η κλήρωση της Football League με το ντου 30 κουκουλοφόρων. Σε επτά προσαγωγές προέβη η αστυνομία.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινάνε και όλες οι ομάδες της Ευρώπης παίζουν… μπάλα στο Foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τα πιο εγκυρα νέα, τα δείτε τα κορυφαία στατιστικά και ακολουθήστε τα δυνατότερα προγνωστικά. 

Από αισχρά επεισόδια στιγματίστηκε η κλήρωση της Football League, όταν περίπου 30 κουκουλοφόροι αδιαφορώντας ακόμα και για τις γυναίκες και τα παιδιά που βρίσκονταν στην εκδήλωση, έκαναν ντου στο Αττικό Άλσος προκαλώντας τρόμο.

Από τα επεισόδια, τραυματίστηκε σοβαρά ένας φωτορεπόρτερ, ενώ εκτός από τον άτυχο φωτογράφο τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, ακόμα τέσσερις παρευρισκόμενη.

Παρόλο που στον χώρο δεν υπήρχαν δυνάμεις της αστυνομίας, η επέμβαση των αρχών ήταν άμεση, αφού αστυνομική δύναμη έφτασε στο χώρο μόλις δέκα λεπτά μετά το ντου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομία έκανε και επτά προσαγωγές. Άλλωστε ο Σταύρος Κοντονής, εξέφρασε την πίστη του στην ελληνική αστυνομία, θεωρώντας βέβαιο ότι θα εξιχνιάσει την υπόθεση και οι δράστες θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top