Επτά “πρωτάρηδες” πήραν το… βάπτισμα του πυρός!

Ο Άρης της νέας αγωνιστικής περιόδου στηρίζεται στα νέα παιδιά. Μετά από δυο αγωνιστικές, επτά “πρωτάρηδες” έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός!

Συγκεκριμένα, έχουν αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Σούπερ λίγκα επτά ποδοσφαιριστές.

1. Σωκράτης Διούδης: Έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια καλή κι αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ.

2. Γιώργος Μαργαρίτης: Μπήκε ως αλλαγή με τον ΟΦΗ, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και έκανε τα πρώτα του… βήματα στη μεγάλη κατηγορία.

3. Μιχάλης Γιαννίτσης: Φορώντας το νούμερο 3 έχει αγωνιστεί κυρίως ως δεξί μπακ σε δυο αγώνες. Με τον ΟΦΗ έδειξε ένα θετικό και ελπιδοφόρο πρόσωπο.

4. Δημήτρης Ασλανίδης: Ξεκίνησε βασικός με τον Πανιώνιο, αλλά αντικαταστάθηκε νωρίς για λόγους τακτικής. Από τους “πρωτάρηδες” στη μεγάλη κατηγορία.

5. Ερωτόκριτος Νταμαρλής: Ανάγκασε τους φιλάθλους του Άρη να σχηματίσουν ένα πλατύ χαμόγελο ελπίδας με την απόδοσή του. Έκανε ένα αξιόλογ δίδυμο με τον Κοέλιο.

6. Γιάννης Γκέσιος: Ντεμπούτο κόντρα στον ΟΦΗ και μέσα σε λίγα λεπτά έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.

7. Δημήτρης Σουνάς: Δεύτερη εμφάνιση για τον νεαρό από τις μεγάλες ελπίδες του Άρη.

Εκτός από αυτούς του επτά, οι κίτρινοι χρησιμοποίησαν ακόμη τον Νίκο Παντίδο, ο οποίος είχε πριν τέσσερα χρόνια δυο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, τον Χαράλαμπο Οικονομόπουλο, ο οποίος έπαιξε πρόπερσι για πρώτη φορά στην Σούπερ λίγκα και τον Νίκο Ψυχογιό, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην κατηγορία με τη Δόξα Δράμας.

To Top