ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επόμενο ραντεβού στη ΔΕΘ! Ο κόσμος του Άρη με ψηλά το κεφάλι ζητάει δικαιοσύνη

Συνεχίστηκαν και θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Άρη, μετά τις αποφάσεις της ΕΠΟ, ενάντια στους κανονισμούς, που έφεραν σε ακόμη πιο δυσχερή θέση την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο κόσμος με ψηλά το κεφάλι βγήκε στους δρόμους τις τελευταίες μέρες ζητώντας δικαίωση, με την -όπως ορίζει η νομιμότητα- συμπλήρωση των ομάδων στη Football League σε 20.

Ήδη έγιναν δυο μαζικές κινητοποιήσεις τόσο την περασμένη βδομάδα, όσο και χθες Δευτέρα, όπου χιλιάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να ζητήσουν το αυτονόητο, αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει εδώ και μέρες η Ελληνική Ομοσπονδία: την εφαρμογή των κανονισμών και τη διενέργεια μπαράζ, ώστε οι ομάδες από 18 που είναι σήμερα να γίνουν 20, όπως προέβλεπε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος 2015-16 της Football League.

Οι οπαδοί του Άρη, σε μια ειρηνική πορεία, η οποία εξαιτίας της αψυχολόγητης στάσης που κράτησε η Αστυνομία, είχε στιγμές έντασης, αποδοκίμαζαν τις ενέργειες της ΕΠΟ, των Γκιρτζίκη, Μαρινάκη, Κοντονή και ζήτησαν δικαιοσύνη.

Δεν ήταν οι τελευταίες κινητοποιήσεις. Το επόμενο ραντεβού είναι στα εγκαίνια της ΔΕΘ, εκεί όπου θα ακουστεί το κιτρινόμαυρο μήνυμα παρουσία των πολιτικών του τόπου, παραμονές των εκλογών…

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη θα γίνει η εκδίκαση της νέας προσφυγής του Άρη στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ενώ έχει ήδη αναβληθεί η κλήρωση της Football League, η οποία επρόκειτο να γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου.

 

To Top