Επόπτης πυροβολήθηκε εν ώρα αγώνα για μια θέση πάρκινγκ στη Βραζιλία

Ένας επόπτης γραμμών πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στη Βραζιλία, σε μια μικροδιαμάχη που είχε για μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

Ο βοηθός διαιτητή Joao Marques Pereira μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τη σοκαριστική επίθεση και πέθανε το πρωί της 15 Νοεμβρίου, δύο μήνες μετά τον πυροβολισμό του.

Το μοιραίο έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου όταν ο 38χρονος δράστης, Laercio Pedro da Silva, είχε παρκάρει τη μηχανή του κοντά στην πλάγια γραμμή του γηπέδου. Ο επόπτης του ζήτησε να την μετακινήσει και είχαν μια έντονη συζήτηση. Ο δράστης έφυγε και λίγο αργότερα επέστρεφε με όπλο και πυροβόλησε το θύμα από κοντινή απόσταση, σύμφωνα με την daily star.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει με αυτοκίνητο προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Το θύμα εργαζόταν ως βοηθός διαιτητής επί 40 χρόνια και είχε πιστοποιηθεί από την κρατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: ethnos.gr

To Top