Ερέρα: “Αμφιβάλλω ότι ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ θα παίξουν μαζί”

Ο μέσος της Παρί, Άντερ Ερέρα, τόνισε πως αμφιβάλλει ότι ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ θα μπορούσαν να βρίσκονται στην ίδια ομάδα εξαιτίας του Financial Fair Play.

Ενόψει των αναμετρήσεων της Παρί με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Champions League, ο Άντερ Ερέρα παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή El Larguero στην Cadena SER.

Εκεί, όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε τόσο για το ενδεχόμενο της απόκτησης του Μέσι από την Παρί, όσο και για την πιθανότητα ο Αργεντίνος σταρ να αγωνιστεί μαζί με τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Ο Ερέρα τόνισε την αμφιβολία του εξαιτίας του Financial Fair Play.

“Όταν η Μπάρτσα μιλάει για τον Νεϊμάρ δεν μου αρέσει, έτσι δεν θα πω τίποτα. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το Financial Fair Play, αλλά αμφιβάλλω (να παίξουν μαζί Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ), αν και έχω δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο” σχολίασε. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Άνχελ Ντι Μαρία είχε μιλήσει για μεγάλες πιθανότητες απόκτησης του Μέσι από τους Παριζιάνους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και για το παιχνίδι του Champions League, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα στην Παρί και την Μπαρτσελόνα.

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Η μία ομάδα έχει τον Μέσι, έτσι θα είναι 50-50. Νομίζω το κλειδί είναι να περιορίσουμε τον Μέσι και τον Ντε Γιόνγκ. Αν παίξει επίσης ο Αραούχο θα μας δυσκολέψει” ανέφερε ο Ερέρα.

To Top