ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ερέρα: “Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο φέτος θα πρέπει να είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας”

Ο Πάκο Ερέρα στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε πως όλοι θα πρέπει να είναι πιο απαιτητικοί με τους εαυτούς τους, αν θέλουν ο Άρης να πετύχει κάτι μεγάλο φέτος.

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε αρχικά: “Το παιχνίδι ήταν πολύπλοκο, ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Ο Λεβαδειακός με έκανε τη ζωή δύσκολη, αλλά τα καταφέραμε. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά και στιγμές που δεν αναγνώριζα την ομάδα μου, γιατί κάναμε κάποια εύκολα λάθη. Τέτοια παιχνίδια είναι απαιτητικά και εμείς πρέπει να είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο φέτος θα πρέπει να είμαστε απαιτητικοί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ ευχαριστημένοι”.

Πρόσθεσε πως “έχω την απαίτηση να μην παίζουμε για μικρά διαστήματα. Πρέπει να έχουμε μια συνοχή και μια συνέχεια στα παιχνίδια. Κάλλιστα θα μπορούσα να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αλλά έχω την απαίτηση να παίζουμε ακόμα καλύτερα”.

Για την ευφορία του κόσμου και στα ενδότερα της ομάδας είπε: “Δεν θέλω να επέμβω στην ευφορία του κόσμου. Μέσα στην ομάδα θα το ελέγξουμε. Διαχωρίζω τη χαρά από το γήπεδο. Πρέπει να διαχειριστούμε το συναίσθημα. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα και την κάνει μεγαλύτερη, το πως διαχειρίζονται τα μέλη της τέτοιες στιγμές”.

Για το αν νιώθει δικαιωμένος την επιλογή του Κουέστα κάτω από την εστία είπε: “Νιώθω δικαιωμένος. Ο Χουλιάν έπαιζε στην Πολωνία, μου τον πρότεινε ένα φίλος και είναι μια επιλογή που δεν μετανιώνουμε. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι και με τον Καντιμοίρη και με τον Άλεξ (Αναγνωστόπουλο)”.

Για την είσοδο του Μανώλη Σιώπη στη θέση του Ματίγια είπε: “Χάναμε έδαφος στο κέντρο, ο Ματίγια ήταν αρκετά κουρασμένος, οπότε με την είσοδο του Σιώπη είδαμε βελτίωση και γίναμε πιο γρήγοροι. Θα γίνει και στο μέλλον. Η ιδέα ήταν κλείσουμε στο κέντρο την ομάδα με τον Κολάσο, τον Μπάσα και τον Σιώπη. Για να αποφασίσω την 11αδα πρέπει να μελετήσω τον αντίπαλο καλά. Δεν μπορώ να πάρω την απόφαση μέχρι και 1-2 μέρες πριν τον αγώνα, για να ξέρω καλά τον αντίπαλο. Ο Σιώπης είχε καλή απόδοση και μπορεί να λειτουργήσει στο μέλλον”.

To Top