ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερέρα: “Αξίζαμε κάτι περισσότερο”

Ο Πάκο Ερέρα πληγώθηκε από το σημερινό γκολ που δέχθηκε ο Άρης, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο και προέτρεψε τους παίκτες του να μπουν στα τρία ντέρμπι μετά τη διακοπή με το ίδιο πνεύμα που αγωνίστηκαν στην Τούμπα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε αρχικά: “Το παιχνίδι είχε δύο πολύ διαφοροποιημένα ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος μας συνέβησαν και καλά και άσχημα πράγματα. Στο διάστημα των άσχημων πραγμάτων ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και σκόραρε.

Είναι το δεύτερο γκολ που δεχόμαστε σε έξι παιχνίδια και είναι αυτό που με πλήγωσε περισσότερο, γιατί αν κάτι κάναμε μέχρι τώρα είναι να έχουμε πολύ σωστή άμυνα. Μας στοίχισε πολύ το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το αποτελέσμα.

Αξίζαμε περισσότερα. Είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ για να ολοκληρώσουμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε”.

Ρωτήθηκε η αν η ομάδα του άξιζε περισσότερα και απάντησε: “Ναι, πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο, γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε καλές ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, είχαμε τις πιθανότητες μας, αλλά είχαμε και τα λάθη μας. Δίνω συγχαρητήρια στον αντίπαλο που κατάφερε να κερδίσει”.

Ρωτήθηκε τι έφταιξε και δεν σκόραρε ο Άρης και απάντησε: “Έλειψε το γκολ, είχαμε την κατοχή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν σκοράραμε” και πρόσθεσε πως “σίγουρα όταν αναλύσω τον αγώνα θα δω και πως μπαίνουμε στον αγώνα. Είναι δουλειά μου να βρω έναν τρόπο για να μπαίνουν οι παίκτες δυνατά και να ζορίζονται για να μπαίνουν δυνατά”.

Για το αν είναι καλό που έρχεται η διακοπή πριν τα τρία ντέρμπι είπε: “Πρέπει η διακοπή να βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζουμε να έχει αποθεραπευτεί και ο Βέλεθ και να τον έχουμε μαζί μας. Ο Μπρούνο (Γκάμα) είναι ήδη στο γήπεδο. Αυτή η βδομάδα θα είναι πολύ δυνατή στο γήπεδο και πολύ σημαντική για να δουλέψουμε για τα παιχνίδια με τις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμένα θα μου άρεσε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια όπως παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Να είμαστε θαρραλέοι και να δείχνουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να μην έχουμε ανάλογα ξεκινήματα, που σας δίνω δίκιο ότι δεν μπήκαμε καλά”.

To Top