ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερέρα για Άρη: “Η μοναδική πραγματική πιθανότητα που έχω αυτή τη στιγμή”

Ο Πάκο Ερέρα βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη και αυτό αποκάλυψε και ο ίδιος με νέες δηλώσεις του στην Ισπανία, υπογραμμίζοντας πως οι κίτρινοι είναι “η μοναδική πραγματική πιθανότητα που έχω αυτή τη στιγμή”.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser της Λας Πάλμας και εξήγησε πως “δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα που θα είμαι την επόμενη χροινά. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με μια ομάδα από την Ελάδα. Είναι η μοναδική πραγματική πιθανότητα που έχω αυτή τη στιγμή”.

Για το σενάριο της επιστροφής του στη Λας Πάλμας είπε: “Είναι αλήθεια ότι είχα μια συζήτηση πριν μερικές μέρες και μου είπαν ότι υπήρχε μια πιθανότητα (να αναλάβει) και θα τους ενδιέφερε γιατί με θυμούνται (από την προηγούμενη θητεία του), αλλά τίποτα περισσότερο. Όλα τα υπόλοιπα τα μαθαίνω από τον Τύπο, γιατί παρακολουθώ τα νέα της Λας Πάλμας, αφού αγαπάω την ομάδα”.

Υπογράμμισε πως “πάντα θα ήθελα να επιστρέψω στην Λας Πάλμας”, ωστόσο “δεν έχω πια τόσο ενθουσιασμό να δουλέχω στην Ισπανία, εκτός από την Λας Πάλμας, που αποτελεί εξαίρεση. Νιώθω, όμως, ότι η ομάδα έχει ξεκάθαρες ιδέεςς και άλλες επιλογές αυτή τη στιγμή”.

To Top