ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερέρα: “Ο Άρης χτίστηκε για να κερδίζει με καλό ποδόσφαιρο”

Ο προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα, μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ, για την αυριανή πρεμιέρα με την Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλανός προπονητής: 

“Όταν μίλησα με τους παίκτες μου την πρώτη μέρα, τους είπα πως δεν είμαστε μία καλή ομάδα για το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ εκείνη τη στιγμή. Όταν όμως θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα, θα είμαστε και νομίζω ότι ήδη είμαστε μία ομάδα που φιλοδοξεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε.

Και με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος με τις πιθανότητες γιατί βλέπω μια ομάδα να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις μία ομάδα με αυτό τον τρόπο, γιατί ήρθαν πολύ νέοι παίκτες. Πολλοί ήρθαν και τις τελευταίες μέρες. Προσαρμόζονται στον τρόπο παιχνιδιού μας.

Τα παιδιά που έμειναν από πέρσι είναι πολύ σημαντικοί, βοηθούν στο να προσαρμοστούν κι οι υπόλοιποι. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί και οφείλει να ανταγωνιστεί κάθε αντίπαλο. Στν Ισπανία όλοι ξέρουν πως κάθε ομάδα μου θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει με κατοχή μπάλας και ωραίο ποδόσφαιρο.

Αυτό περιμένω και από τον Άρη, γιατί δημιουργήθηκε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει. Η ομάδα είναι έτοιμη, υπάρχουν ακόμα 2-3 παίκτες που δεν είναι στο 100%, αλλά δεν είναι δικαιολογία, όπως δεν μ αρέσει να σκέφτομαι αν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Το ματς παίζετε στις τέσσερις γραμμές. Οφείλουμε κάθε φορά να παίζουμε σκεπτόμενοι πως να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη γι αυτό”.

 

 

To Top