Ερασιτέχνης Άρης: “Διώξτε τον Γκόντα μετά την κλοπή”!

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος και το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Αρης, με αφορμή τον αγώνα ΚΑΟΔ-ΑΡΗΣ εξέδωσαν μια καυστική ανακοίνωση για την κλοπή που έγινε στη Δράμα!

Συγκεκριμένα:

«Δυστυχώς, το βράδυ του Σαββάτου (15/12) στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης του αγώνα ΚΑΟΔ – ΑΡΗΣ στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ανδρών, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας πραγματικής κλοπής και αλλοίωσης αποτελέσματος από την απόφαση του διαιτητή Γκόντα.

 Σε μια χρονική στιγμή, που το Ελληνικό μπάσκετ έχει αναρίθμητα προβλήματα και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξυγιανθεί, τέτοιου είδους συμπεριφορές το μόνο που κάνουν είναι να πλήττουν την αξιοπιστία του αθλήματος και να απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα του μπάσκετ.

Αυτό, που θα πρέπει να κάνουν οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας και της Διαιτησίας του μπάσκετ είναι να αποτελέσει παρελθόν, το συντομότερο δυνατό, ο διαιτητής Γκόντας, από τις σχετικές λίστες, ώστε να μην υπάρξουν παρόμοια με το χθεσινό φαινόμενα και στο μέλλον.

Παράλληλα, καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να μην πτοείται από γεγονότα, όπως το χθεσινό και να είναι συσπειρωμένος και κοντά στην ομάδα μπάσκετ».

To Top