Ερασιτεχνική ΑΕΛ: Απολογήθηκε για την συμπεριφορά στον Μπα και άφησε αιχμές για Κούγια

«Καταδικάζουμε ρητά και απερίφραστα το εμετικό κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από φιλάθλους μας», σημειώνει, μεταξύ άλλων, το Σωματείο των Βυσσινί.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ενάντια στην ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον παίκτη του Άρη στάθηκε η ερασιτεχνική ΑΕλ, η οποία παράλληλα, άφησε και αιχμές για τον μεγαλομέτοχο και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σωματείο της ΑΕΛ καταδικάζει ρητά και απερίφραστα το εμετικό κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από φιλάθλους μας στο AEL FC Arena έναντι του ποδοσφαιριστή Αμπού Μπα της ομάδας του Άρη. Ζητούμε συγγνώμη από τον νεαρό ποδοσφαιριστή για την απογοητευτική αντιμετώπιση που δέχτηκε από μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ και οι Λαρισαίοι γενικότερα φημίζονταν πάντα για την ηθική τους και την φιλοξενία τους, χωρίς ποτέ να διαχωρίζουν τους ανθρώπους, και μία μικρή μειονότητα ανεγκέφαλων δεν μπορεί να τους στιγματίσει.

ΥΓ: Κύριε μεγαλομέτοχε της «Ανίκητο Άλογο» και κύριοι του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ μήπως φταίει το Σωματείο της ΑΕΛ για την εξευτελιστική ρατσιστική συμπεριφορά των εναπομείναντων οικογενειαρχών; Μήπως είμαστε κρυμμένοι στις άδειες κερκίδες του Αρένα και τους βάλαμε να ρεζιλέψουν και να ντροπιάσουν την ΑΕΛ;»

To Top