Εργομετρικά σήμερα για τους “κιτρινόμαυρους”, διαμορφώνεται πλήρως το πρόγραμμα

Μετά την χθεσινή πρώτη… επίσκεψη στο Νέο Ρύσιο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα περάσουν σήμερα από εργομετρικές και σωματομετρικές εξετάσεις.

Aφού πρώτα ολοκληρώθηκαν τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά, οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν το τρέξιμο από χθες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Άρη και το οποίο ξεκίνησε από χθες, οι ποδοσφαιριστές στο προσεχές διάστημα θα προπονούνται ατομικά χωρισμένοι σε τέσσερα ολιγομελή γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις, που θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες (θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών για το κάθε γκρουπ), θα ξεκινούν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Οι παίκτες θα περάσουν σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποια είναι η κατάστασή τους μετά την καραντίνα.

Σε όλους είχε δοθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούσε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες.

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών είναι πολύ σημαντικά για το τεχνικό τιμ του Άρη, προκειμένου να γνωρίζει αν κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται περαιτέρω ατομικό πρόγραμμα και πότε θα είναι έτοιμοι για να “μπουν” μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να καθοριστεί πλήρως το πρόγραμμα το επόμενο διάστημα.

To Top