ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εργοτέλης για Νίκο Αναστόπουλο

Ο Εργοτέλης είναι πολύ κοντά στην άνοδο στη Stoiximan.gr Football League και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από το Ηράκλειο εξετάζεται η περίπτωση του Νίκου Αναστόπουλου για τη θέση του προπονητή.

Ο Εργοτέλης έχει 55 βαθμούς, δύο λιγότερους δηλαδή από την ομάδα της Νίκαιας, αλλά και τρία παιχνίδια (εκτός με Κηφισιά, εκτός με Ερμή Ζωνιανών και μέσα με Θύελλα Ραφήνας). Οι Κρητικοί έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ιωνικό και είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για άνοδο.

Σε περίπτωση που αυτή επιτευχθεί, οι πληροφορίες του Sport24.gr από το Ηράκλειο αναφέρουν ότι μία από τις επιλογές της διοίκησης για τη θέση του προπονητή είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο “αλενατόρε” εργάστηκε εφέτος στον Άρη, από τον οποίο έφυγε ύστερα από 21 ματς.

Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, ο 59χρονος τεχνικός θα επιστρέψει στο Ηράκλειο. Είχε θητεύσει στον ΟΦΗ από το 2010 μέχρι το 2013, αλλά και για 15 παιχνίδια τη σεζόν 2014-2015. Ο “Αναστό” έχει δουλέψει σε 15 διαφορετικές ομάδες κατά τη θητεία του ως προπονητής.

Αρχικά κάθισε στον πάγκο του Πανελευσινιακού και ακολούθησαν Παναιτωλικός, Πανελευσινιακός, Πανσερραϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα,  Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Άρης, Εθνικός Αστέρας, Ιωνικός, Καβάλα, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Πλατανιάς και Πανιώνιος.

Νυν προπονητής του Εργοτέλη είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ο τρίτος κόουτς που καθοδηγεί εφέτος την ομάδα του Ηρακλείου έπειτα από τους Γιάννη Χατζηνικολάου και Νίκο Ουσταμπασίδη. Ο Σούλης σε 12 παιχνίδια τα έχει καταφέρει περίφημα και μετρά εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Πηγή: sport24.gr

To Top