Εριξαν… ντόρτια και έφυγαν για τους «16» Γιουνάιτεντ, Τότεναμ (videos)

Η Γιουνάιτεντ πέρασε από το Τορίνο με 0-4 σε βάρος της Σοσιεδάδ, ενώ η Τότεναμ από την Αυστρία σε βάρος της Βόλφσμπεργκερ (1-4) και αμφότερες θα είναι στους «16» του Europa League.

Δεν είχαν κανένα πρόβλημα οι αγγλικές ομάδες να κλείσουν από τον πρώτο αγώνα θέση στους «16» της Νο2 ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ξεπέρασαν πολύ άνετα την όποια αντίσταση της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Τορίνο και θα μπορούσαν μάλιστα να πετύχουν περισσότερα από τα 4 γκολ που σημείωσαν στην έδρα της Γιουβέντους. Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν πρωταγωνιστής για ακόμα ένα ματς φέτος για την ομάδα του Σόλσκιερ πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ, ενώ τον δείκτη στο τελικό 0-4 έφτασαν οι Ράσφορντ και Ντάνιελ Τζέιμς.

Σχεδόν ίδιο σκηνικό για την Τότεναμ, που είχε χαλαρό πέρασμα από την Αυστρία κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε στο αρχικό σχήμα Μπέιλ και Ντέλε Αλι, με τον Ουαλό να είναι μέσα στα δύο πρώτα γκολ, δίνοντας το 0-1 στο Σον και γράφοντας το 0-2 με ατομική ενέργεια και εκτέλεση. Λούκας Μόουρα και Κάρλος Βινίσιους έφτασαν το ματς στην 4άρα για τους Spurs, που δέχθηκαν γκολ ενδιάμεσα με πέναλτι από τον… Λιντλ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Γιουνγκ Μπόις – Μπάγερ Λεβερκούζεν 4-3
Κράσνονταρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-3
Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν 2-2
Ολυμπιακός – PSV 4-2
Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4
Μπράγκα – Ρόμα 0-2
Σλάβια Πράγας – Λέστερ 0-0
Βόλφσμπεργκερ – Τότεναμ 1-4

To Top