ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ερυθρός Αστέρας: “Ο Άρης μας πρόσφερε 1 εκ. ευρώ για Ματέο, εμείς δώσαμε 2.2 εκ. στην Λας Πάλμας”

Ο Άρης έκανε πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία ύψους 1.200.000 ευρώ όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ τις προηγούμενες μέρες.

Ο γενικός διευθυντής των Σέρβων, Τζβέζνταν Τέρζιτς, εξήγησε το “όχι” μέσω του Sport24: “Εμείς δώσαμε 2,2 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουμε από τη Λας Πάλμας. Ο Άρης μας προσφέρει 1 εκατ. ευρώ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ματέο Γκαρσία δεν πωλείται. Τον χρειαζόμαστε στο Champions League της νέας σεζόν. Ήταν ο καλύτερος παίκτης μας αυτή τη χρονιά”.

Yπενθυμίζουμε, πως εδώ και πολύ καιρό στην Σερβία σε αντίθεση με τα λεγόμενα του Τέρζιτς είναι συνεχόμενα τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει μπει “πωλητήριο” στον Αργεντινό, που δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, χωρίς να τα έχουν διαψεύσει οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Όντως ο Ματέο έπαιξε και στα έξι ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με προπονητή τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Από την μέρα που ανέλαβε ο Στάνκοβιτς (Δεκέμβριο και μετά), ο Αργεντινός έχασε την θέση του στο αρχικό σχήμα, γι αυτό μέχρι στιγμής έχει παίξει στα 13 από τα 27 ματς πρωταθλήματος. Και στο χθεσινό που ο Ερυθρός εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Σερβία ήταν εκτός αποστολής, δίχως να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Μάλιστα, χθες, οι Σέρβοι απέκτησαν κι άλλον εξτρέμ, τον γνώριμό μας από την θητεία του στον Πανιώνιο, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος μετά την ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε στην Πόγκον (Πολωνία) του Μιχάλη Μανιά.

Όπως και να έχει η απάντηση των Σέρβων στον Άρη στην αρχική του πρόταση ήταν αρνητική και μένει να φανεί αν θα “επιστρέψουν” οι “κιτρινόμαυροι”.

 

To Top