Ερωτηματικό οι απόντες Νικολόπουλος-Γκόλιας, αποχαιρέτησε ο Τσιάρας

Για μία ακόμα μέρα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν είχε στη διάθεση του για την προπόνηση τους Νικολόπουλο και Γκόλια που συνεχίζουν να βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και να απέχουν από την προετοιμασία της ομάδας.

Το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών παραμένει μετέωρο μετά και την οριστική συμμετοχή του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ ΄Εθνικής. Ήδη σήμερα ο Αντώνης Τσιάρας, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αποχαιρέτησε τους συμαπίκτες του και τον προπονητή του, καθώς αποφάσισε να μην ακολουθήσει την ομάδα στην τρίτη κατηγορία.

Όσον αναφορά τον Ορέστη Νικολόπουλο, σε πρόσφατη τοποθέτηση του στο PRESSARIS ο νεαρός αμυντικός είχε δηλώσει πως αν εξασφαλίσει τις εγγυήσεις που επιθυμεί αυτός και ο μάνατζερ του δεν έχει κανένα πρόβλημα να μετάσχει σε αυτή τη νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Αντίθετα, για την περίπτωση του Νίκου Γκόλια η κατάσταση δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη. Ο νεαρός αμυντικός καλείται να να απαντήσει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα για το αν θα παραμείνει ή όχι. Σε περίπτωση που η απάντηση του είναι αρνητική ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα κληθεί να βρεί τον αντικαταστάτη του στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

To Top