Ες αύριον τα σπουδαία για Παπαγεωργίου

Αύριο στις 10:30 το πρωί αναμένεται να γίνει γνωστό εάν το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την ένσταση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, που φέρει και την υποστήριξη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Χάρη Παπαγεωργίου και του επιτρέψει να συμμετέχει τελικά στις εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Το δικαστήριο διέκοψε σήμερα το μεσημέρι και ανακοίνωσε στους ενδιαφερόμενους πως αύριο θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις, ενώ προηγουμένως είχε κάνει δεκτή την αίτηση εξαίρεσης του δικαστικού που υπέβαλλε την Παρασκευή ο συνδυασμός.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες το Πρωτοδικείο γνωμοδότησε πως ο συνδυασμός του Χάρη Παπαγεωργίου δεν θα έπρεπε να ανακηρυχτεί και να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «κ» από το περιβάλλον του ιδίου του υποψηφίου δημάρχου «η παράταξη συνεδριάζει κανονικά κάθε απόγευμα, ενώ εάν και αύριο οι δικαστικές αρχές δεν πάρουν συγκεκριμένη απόφαση ο κ. Παπαγεωργίου θα προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις» καθώς τα χρονικά περιθώρια «στενεύουν». Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές «υπάρχουν πληροφορίες που προέρχονται από τον Άρειο Πάγο και λένε ότι δόθηκε εντολή να γίνονται δεκτές όλες οι ενστάσεις συνδυασμών».

Πηγή: www.karfitsa.gr

To Top