ΕΣΑΚΕ: «Συνεχίζονται κανονικά τα πλέι οφ χωρίς αντικατάσταση ομάδας»

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος μπάσκετ  τα playoffs θα συνεχιστούν κανονικά ως έχουν. 

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού περιελάμβανε ασάφειες σχετικά με το μέλλον των playoffs, ωστόσο στον ΕΣΑΚΕ ήταν ξεκάθαροι πως δεν συντρέχει οποιαδήποτε ανησυχία.

Η επίσημη θέση της διοργανώτριας Αρχής αναφέρει πως, «τα playoffs συνεχίζονται ως έχουν με βάση την επικυρωμένη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και χωρίς την αντικατάσταση ομάδας όπως ορίζει η απόφαση του αθλητικού δικαστή».

Στην διατύπωση της τιμωρίας υπάρχει η εξής φράση, «ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε κατά την οικεία αγωνιστική περίοδο». Συνεπώς ο Ολυμπιακός αφού έχει ηττηθεί σε όλα του τα ματς, τερμάτισε τελευταίος και έμεινε εκτός «οκτάδας».

Αυτομάτως, όπως έγινε γνωστό πριν θα έπρεπε να αλλάξει η βαθμολογική εικόνα η οποία έχει ως εξής: ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέας, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ήφαιστος, Χολαργός, Άρης αφού όλες οι ομάδες έχουν πλέον δύο νίκες επί των Πειραιωτών.

Συνεπώς τα ζευγάρια των playoffs θα ήταν με βάση την απόφαση: ΑΕΚ – Άρης, Περιστέρι – Χολαργός, Προμηθέας – Ήφαιστος και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Όμως πριν ήρθε η τοποθέτηση του ΕΣΑΚΕ, ότι θα συνεχιστούν ως έχουν τα παιχνίδια.

To Top