ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΣΑΚΕ: Τηλεδιάσκεψη των ομάδων, προς οριστική διακοπή η Basket League

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις ομάδες του ΕΣΑΚΕ για το μέλλον της Basket League.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Στο τραπέζι της… τηλεδιάσκεψης θα καθίσουν τη Δευτέρα (23/3) οι 14 ομάδες της Basket League, προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα με βάση πάντα την έκτακτη ανάγκη που υπάρχει στη χώρα μας.

Το σενάριο της οριστικής διακοπής ασφαλώς και μοιάζει πιθανό, αυτό που θα πρέπει να αποφασιστεί, όμως, είναι αν το πρόωρο φινάλε θα επέλθει με ανάδειξη Πρωταθλητή, λαμβάνοντας υπόψη την ισχύουσα βαθμολογία, ή αν το Πρωτάθλημα θα θεωρηθεί ως μη γενόμενο.

Σε αυτή τη συνεννόηση θα αναλυθούν τα υπάρχοντα δεδομένα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, θα υπολογιστούν οι οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν στις ομάδες, αλλά και τα κέρδη που θα είχαν εφόσον όλα κυλούσαν ομαλά στο πρωτάθλημα, βάσει βέβαια των εισιτηρίων και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Βάσει της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Από τη στιγμή που χώρες στην Ευρώπη έχουν ήδη κάνει… στέψη στα γραφεία (όπως η Λιθουανία), δεν αποκλείεται το ίδιο παράδειγμα να ακολουθήσει και ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζοντας είτε την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βάσει της κατάταξης που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είτε την ακύρωση όλης της φετινής σεζόν για λόγους ανωτέρας βίας.

To Top