ΕΣΚΑΘ: 46 συλλήψεις σε ερασιτεχνικό αγώνα

Σε 46 συλλήψεις οπαδών της ΑΕ Λάρισας προχώρησαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Καρδίτσας πριν από το τζάμπολ αναμέτρησης της ΕΣΚΑΘ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή (9/12) υποδέχθηκε την ΑΕ Λάρισας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΘ και η αναμέτρηση στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια, τα οποία οδήγησαν σε 46 συλλήψεις!

Οπαδοί των φιλοξενούμενων, όπως αναφέρει η ενημέρωση της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλίας, πριν από το παιχνίδι συνεπλάκησαν με οπαδούς των γηπεδούχων κι εν συνεχεία επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας τελικά προχώρησαν σε 46 συλλήψεις ατόμων ηλικίας 15 ως 30 ετών. Οι 37 ενήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας και οι 9 ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας αθλητισμού, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για διακεκριμένες περιπτώσεις  φθοράς και για παράβαση των νόμων για ναρκωτικά και όπλων, καθώς μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν μία πτυσσόμενη ράβδος, ένας μικρός σουγιάς, ένα σπρέι πιπεριού και μικροποσότητα κάνναβης.

Το δελτίο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλίας αναφέρει:

“Συνελήφθησαν σαράντα έξι (46) άτομα χθες στην Καρδίτσα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο πλαίσιο ερασιτεχνικού αγώνα καλαθοσφαίρισης

Συνελήφθησαν, χθες (09-12-2018) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, σαράντα έξι (46) άτομα, ηλικίας από 15 έως 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, πριν από την έναρξη ερασιτεχνικού αγώνα καλαθοσφαίρισης στην Καρδίτσα, οι συλληφθέντες, οπαδοί φιλοξενούμενης ομάδας, συνεπλάκησαν με οπαδούς τοπικής ομάδας, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν στους προστρέξαντες αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και επιχείρησαν να διαφύγουν, πλην όμως εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν.

Κατασχέθηκαν συνολικά δύο κουκούλες full face , μια πτυσσόμενη ράβδος, ένας μικρός σουγιάς, ένα σπρέι πιπεριού και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ διαπιστώθηκαν φθορές σε πέντε σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, εκτός από εννέα που αφέθησαν ελεύθεροι λόγω της ανηλικότητάς τους”.

To Top