Εσπασε ακόμα και το κράνος!

Οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ ήταν ξεκάθαροι: το κράνος που φορούσε ο Μίχαελ Σουμάχερ ήταν αυτό που τον κράτησε στη ζωή. Οπως τονίστηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου «αν ο Σουμάχερ δεν φορούσε κράνος, θα είχε χάσει επιτόπου τη ζωή του». Τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουσή του με τον βράχο.

Συγκλονιστική, ωστόσο, είναι μια πληροφορία που είδε χθες το βράδυ το φως της δημοσιότητας. Αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος δήλωσε στη γερμανική «Bild» πως «το κράνος έσπασε μετά τη σύγκρουση! Οταν φτάσαμε στο σημείο είδαμε το κράνος να έχει καταστραφεί και τον Σουμάχερ να έχει χάσει πολύ αίμα»

Κοινή διαπίστωση των θεραπόντων ιατρών είναι πως έως η εξαιρετική φυσική κατάσταση του 45χρονου Σουμάχερ είναι αυτή που τον έχει βοηθήσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί έως τώρα, μια και αν ήταν είτε μεγαλύτερος σε ηλικία, είτε λιγότερο γυμνασμένος, ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα.

Εντός της ημέρας αναμένεται το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, χωρίς, ακόμα, να έχει προσδιοριστεί ακριβώς η ώρα στην οποία αυτό θα εκδοθεί. Ο «Σούμι» είναι σε κώμα (σ.σ. σε καταστολή που τον έχουν βάλει εξαρχής οι γιατροί) και παρακολουθείται συνεχώς η κατάσταση του εγκεφάλου του από τους γιατρούς με τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι πρωινές πληροφορίες της Τρίτης (31/12) αναφέρουν ότι αυξάνονται οι… ορδές των δημοσιογράφων στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας!

Πηγή: sentragoal.gr

To Top