Ετοιμάζει αλλαγές και ο Στέφενς στο ντέρμπι με τον Άρη, με Στοχ, Λούκας στον πάγκο!

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο βασικό του σχήμα, στο ντέρμπι με τον Άρη, κατόπιν απόφασης του Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν είχε μείνει ικανοποιημένος με την εικόνα που είχαν παρουσιάσει οι παίκτες του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και για αυτό τον λόγο είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο βασικό σχήμα.

Δημοσιεύματα θέλουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να σκέφτεται το ενδεχόμενο, να κρατήσει τους Λούκας και Στοχ στον πάγκο, στο ντέρμπι με τους «κίτρινους». Με αυτό τον τρόπο, ο Στέφενς θέλει να περάσει το μήνυμά του, προς τους ποδοσφαιριστές, μετά την απογοητευτική εμφάνιση που είχαν στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης». Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αναμένεται να υπάρξουν και εσωτερικές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, με τον Σαλπιγγίδη να μεταφέρεται στα δεξιά της επίθεσης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Παρασκευή, μετά το ρεπό που έδωσε ο Στέφενς στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή: novasports.gr

To Top