Ετοιμάζει αλλαγές σε ΚΕΔ και Εθνική ο Λιόλιος

Η εκλογική νίκη του Βαγγέλη Λιόλιου για την προεδρία της ΕΟΚ φέρνει αλλαγές. Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα μαζί με τους συνεργάτες του επεξεργάζονται ένα πλάνο γεμάτο που θα φέρει παρεμβάσεις σε ΚΕΔ και Εθνική και προσπάθεια αλλαγής των κακών κειμένων.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ σκοπεύει να «ξηλώσει» όλα τα τα μέλη της ΚΕΔ και να δώσει ρόλο αρχιδιαιτητή στον Χρίστο Χριστοδούλου, που θα αποχωρήσει από την διαιτησία, εφόσον λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις. Ο Χριστοδούλου θα κινηθεί μόνος του σε αυτό το κομμάτι ή θα έχει μαζί του ακόμα δύο πρώην διαιτητές, ώστε να σχηματιστεί μία επιτροπή τριών ατόμων για όλα τα θέματα που αφορούν αποκλειστικά την Basket League.

Αλλαγές αναμένονται και στην Εθνική. Εκεί όπου φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος δεν θα είναι μόνος του, αφού υπάρχει σκέψη για «υπερκομματικό» προπονητικό επιτελείο, στα πρότυπα της Team USA. Αν η σκέψη αυτή γίνει πράξη, τότε ο Ιτούδης θα έχει δίπλα του τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Δημήτρη Πρίφτη και κατά πάσα πιθανότητα και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Μέσα στις αλλαγές είναι και το Final Eight στον θεσμό του Κυπέλλου και η έμφαση στις νέες τεχνολογίες, ενώ είναι δεδομένο ότι θα γίνει άμεση προσπάθεια για βελτίωση στην Α2 και στην Α1 Γυναικών. Τέλος, το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη «παίζει» για την θέση του υπεύθυνου στις Εθνικές ομάδες.

To Top