Ο “πόλεμος” συνεχίζεται! Ετοιμάζει καταγγελία κατά του Άρη η ΑΕΚ! Φιλική συμβουλή: Κρατήστε τα χρήματα για τα δικαστικά έξοδα, θα χρειαστούν στην Football League 2

Στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει ότι η ομάδα τους υποβιβάστηκε. Καλώς ή κακώς δικό τους θέμα… Τώρα λένε από την ΑΕΚ ότι θα κινηθούν δικαστικά κατά του Άρη επειδή οι κίτρινοι προσπαθούν να υπαχθούν στο άρθρο 99. Φιλική συμβουλή: Κρατήστε τα χρήματα για τα δικαστικά έξοδα, γιατί θα χρειαστούν την επόμενη χρονιά στην Football League 2…

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης πρέπει να έχει ανοιχτές τις κεραίες του. Ο “πόλεμος” προφανώς συνεχίζεται!

Όπως αναφέρει το aek365.com “σε δηλώσεις που έκανε μόλις χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος, τόνισε πως: «Η ΑΕΚ δεν έχει ακόμη υποβιβαστεί». Τοποθέτηση που δηλώνει ότι η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να εξαντλήσει κάθε νομική δυνατότητα για να ανατρέψει την σε βάρος της κατάσταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτή την προσπάθεια η ΠΑΕ ετοιμάζεται να κινηθεί όχι σε ένα, αλλά σε δύο «πεδία». Τη δεδομένη στιγμή το βάρος όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ έχει πέσει στην αυριανή εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ, με την οποία θα προσπαθήσει εκ νέου (παρουσιάζοντας μάλιστα και επιπλέον στοιχεία) να αποδείξει ότι κακώς ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της ΑΕΚ προετοιμάζονται για ακόμη μια δικαστική μάχη, στην οποία «αντίπαλος» θα είναι ο Άρης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ εξετάζει όλα τα στοιχεία και ετοιμάζει καταγγελία σε βάρος του Άρη για την προσπάθεια που κάνει να υπαχθεί στο άρθρο 99, συμπεριλαμβάνοντας στον φάκελό του υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές και προπονητές. Κάτι που σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του άρθρο 35 του ΚΑΠ.

Στην ΠΑΕ τονίζουν ότι ο Άρης όχι απλώς έφτασε μέχρι την συζήτηση της αίτησής του (κάτι που άλλες ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αποφασίσει να μην κάνουν την τελευταία στιγμή, λόγω του φόβου τιμωρίας από την ΕΠΟ), αλλά εδώ και μήνες έχει εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή για «πάγωμα» των υποχρεώσεων του προς πιστωτές (μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές), κάνοντας μάλιστα χρήση αυτής της προσωρινής διαταγής σε διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ. Κάτι που στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του ΚΑΠ και θα έπρεπε αυτομάτως από εκείνο το χρονικό σημείο να σταματήσουν να ορίζονται οι αγώνες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να προχωρήσουν (και) αυτή την υπόθεση, αφότου δώσουν πρώτα τον αυριανό «αγώνα» στην Επιτροπή Εφέσεων, για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ για μια ακόμη φορά την λίστα του τρόμου της ΑΕΚ με τα όσα χρωστάει σε όσους μιλάνε ελληνικά…

 

To Top