Ετοιμάζει Πέτριτς για βασικό κόντρα στον Άρη

Μετά από τρεις συμμετοχές ως αλλαγή (και 57 λεπτά συνολικά), ο Μλάντεν Πέτριτς ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αρη στη Λεωφόρο.

Ο Κροάτης επιθετικός δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στις τελευταίες προπονήσεις, έχει ανεβάσει στο κατακόρυφο στροφές κι ο Αναστασίου σκέφτεται να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, προκειμένου ν’ αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει ρυθμό στα πόδια του. Αλλά και για να αποφορτιστεί ο Μπεργκ, έχοντας δίπλα του ένα επιπλέον ποιοτικό στήριγμα στην κορυφή της «πράσινης» επίθεσης (συν βεβαίως τον Καρέλη, που σκόραρε και χθες με τις Ελπίδες επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική φόρμα του).

Το τελευταίο διήμερο μάλιστα ο Πέτριτς ήταν σε τρομερή διάθεση κι έκανε εντυπωσιακά πράγματα στα μίνι τουρνουά αλλά και στις ασκήσεις με τελειώματα στο Κορωπί, βγάζοντας επί χόρτου δείγματα της σπουδαίας κλάσης του. Ο δε θρίαμβος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό «έφτιαξε» τρομερά τον 33χρονο άσο, ο οποίος δείχνει πως έχει «κολλήσει» πολύ γρήγορα με την ομάδα.

«Η συμπεριφορά του και η προσαρμογή του ήταν εξαιρετικά γρήγορες. Είναι σαν να βρίσκεται χρόνια στην ομάδα…» σχολίαζαν στο Κορωπί για τον Κροάτη, που ανυπομονεί να μπει στην ενδεκάδα για ν’ αρχίσει να δείχνει πράγματα και να διεκδικήσει -μεταξύ άλλων- και τις όποιες ελπίδες έχει για να προλάβει το… τρένο των κλήσεων της εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ.

πηγή: sentragoal.gr

To Top