ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ετοιμάζει τους Σούντγκρεν και Σάσα για το φιλικό με Ατρόμητο ο Παντελίδης

Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λούκας Σάσα ανεβάζουν ρυθμό στις προπονήσεις του Άρη προκειμένου να είναι έτοιμοι σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σουηδός μπακ βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση καθώς προέρχεται από σερί 90λεπτα με την ΑΪΚ και ουσιαστικά προσπαθεί να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του Σάββα Παντελίδη και την τακτική που ακολουθεί η ομάδα.

Από την άλλη ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ «τρέχει» για να φτάσει τους συμπαίκτες του σε επίπεδο φυσικής κατάστασης μιας και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία στις 10 Ιουλίου, ενώ παράλληλα και αυτός μαθαίνει ακόμα τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη.

Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό με τον Ατρόμητο (21.30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»), με τον Σάββα Παντελίδη να θέλει να τους τσεκάρει και σε ρυθμό ενός αγώνα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μιας και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου συμμετέχει και αυτή στα προκριματικά του Europa League.

Στόχος, φυσικά, είναι οι Σούντγκρεν και Σάσα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού στις 25 Ιουλίου.

To Top