Ετοιμάζει “ψαλίδι” μέχρι 60% ο ΑΠΟΕΛ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, υποστήριξε ότι θα πρέπει να μειωθούν μέχρι 60% οι μισθοί των παικτών για ν’ αντιμετωπιστεί η απώλεια εσόδων ύψους 1.500.000 ευρώ λόγων του κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός έχει αφήσει 13 νεκρούς στην Κύπρου, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο νησί ανέρχεται σε 396 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Κάθε αγωνιστική δραστηριότητα ανεστάλη όπως είναι φυσιολογικό προκειμένου να περιοριστεί η μετάδοση του ιού. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Πρόδρομο Πετρίδη, θα προχωρήσει σε περικοπές μισθών των παικτών του.

“Αυτού που δεν θα του αρέσει να πάει στο σπίτι του. Αν και εφόσον αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα και πάλι θα πρέπει να μειωθούν μέχρι 60% τα συμβόλαια που είχαμε. Οι πλουσιοπάροχες απολαβές τέρμα πλέον. Και είναι και μία στιγμή που πρέπει να βάλουμε και εμείς τάξη στα οικονομικά μας”, υποστήριξε χαρακτηριστικά στο Goal.com.cy.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των γαλαζοκίτρινων, οι απώλειες εσόδων λόγω αποχώρησης χορηγών κι έλλειψης δραστηριότητας ανέρχονται στο 1.500.000 ευρώ.

To Top