ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ετοιμάζει όλα τα νομικά όπλα ο Άρης, “αποστολή” Καρυπίδη στην Ελβετία, με ερωτηματικά ο ρόλος της ΕΠΟ

Ετοιμάζει όλα τα νομικά όπλα ο Άρης, “αποστολή” Καρυπίδη στην Ελβετία, με ερωτηματικά ο ρόλος της ΕΠΟ σε ότι αφορά την υπόθεση της ΦΙΦΑ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ετοιμάζει όλα τα νομικά της όπλα για να “απαντήσει” στην πολύ περίεργη ιστορία της ξαφνικής απαγόρευσης μεταγραφών με την από το πουθενά “εμφάνιση” της υπόθεσης Σιστόν.

Κάθε κίνηση γίνεται προσεκτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τον φόβο των… Ιουδαίων. Όπως είναι γνωστό, ο Άρης θα κινηθεί στην ξεκάθαρη γραμμή ότι η παλιά χρεοκοπημένη ΠΑΕ είναι διαφορετικό νομικό πρόσωπο σε σχέση με την νέα ΠΑΕ που βρίσκεται στην… σκηνή για τέσσερα χρόνια έχοντας μάλιστα συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία και σε συνεργασία με την ΕΠΟ ετοιμάζεται να διεκδικήσει το αυτονόητο δίκαιο του. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η στάση της Ομοσπονδίας και ειδικότερα της νομικής της υπηρεσίας συγκεντρώνει αρκετά ερωτηματικά για το πώς κινήθηκε το τελευταίο διάστημα σε σχέση με τις “υποθέσεις ΦΙΦΑ” και την διάκριση των δυο νομικών προσώπων.

Σε κάθε περίπτωση, στην Αλκμήνης δηλώνουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα λυθεί το πρόβλημα, ακόμη κι αν καθυστερήσει χρονικά και δεν προλάβει να κάνει άλλες μεταγραφές πλην του Ντουρμισάι τον Ιανουάριο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μάλιστα ετοιμάζεται ο ίδιος να πραγματοποιήσει ο ίδιος ταξίδι στην Ελβετία και να έχει συνεργασία με νομικούς που γνωρίζουν καλά ανάλογες υποθέσεις, περιμένοντας βέβαια και την ΕΠΟ να λειτουργήσει στο πλευρό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

To Top