Ετοιμάζεται για τις… παρελάσεις ο Super 3!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη έχουν άποψη για ό,τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, ακόμα και έξω από τα όρια του αθλητισμού. Αυτήν την άποψη εξέφρασαν για άλλη μια φορά, εκδηλώνοντας τη… χαρά τους για το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός θα μπορέσει να «τιμήσει» τους πολιτικούς, στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου!

Το σαρκαστικό σχόλιο του Super 3 στην επίσημη ιστοσελίδα του, με τίτλο… «Θα μπορέσουμε να τους τιμήσουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κι όμως, οι Έλληνες πολιτικοί προβλέπουν και προγραμματίζουν κιόλας, οπότε έτσι καταρρίπτεται πανηγυρικά ο μύθος ότι στην Ελλάδα οι πολιτικοί είναι ανίκανοι και αποδεικνύονται για ακόμη μια φορά κοινοί συκοφάντες και λασπολόγοι όσοι, προφανώς ψευδόμενοι, διαδίδουν τέτοιες φήμες.

Τρανή απόδειξη προγραμματισμού και προβλεπτικής ικανότητας αποτελεί το γεγονός ότι, δυο περίπου βδομάδες πριν την 25η Μαρτίου, ο πρωθυπουργός και οι συναρμόδιοι (!!!) υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη συσκέφθηκαν, προβληματίστηκαν, βασανίστηκαν, έστυψαν το μυαλό (!) και τις τεράστιες γνώσεις και εμπειρίες τους, συμφώνησαν και τελικά μας συγκλόνισαν όλους με την πρωτόγνωρη αποφασιστικότητά τους.

«Οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου θα γίνουν κανονικά, με αυξημένα μέτρα αστυνομικής προστασίας». Οι κακοπροαίρετοι (που πλεονάζουν στο επίγειο παράδεισο που μας έχουν εξασφαλίσει οι νυν 300 της βουλής και οι προκάτοχοί τους) θα σταθούν στα αυξημένα μέτρα τάξης αλλά οι καλοπροαίρετοι (που είναι τουλάχιστον… 300) θα σταθούν στον θετικό αντίκτυπο της… μνημειώδους αυτής απόφασης!

Αίφνης αναθάρρησαν και πάλι οι χρηματαγορές, ενώ η ανεργία άρχισε να μειώνεται ακόμη περισσότερο (!) αγγίζοντας πλέον το 0%. Οι τράπεζες σταμάτησαν και τους ελάχιστους πλειστηριασμούς και μείωσαν στο μισό της απαιτήσεις τους, η ευφορία επανήλθε για τα καλά στις οικογένειες και στην καθημερινότητά μας και η εφορία αποτελεί πλέον μια κακή μακρινή ανάμνηση.

Αμέτρητες οι επιχειρήσεις που έβγαλαν τα λουκέτα και άρχισαν να επαναλειτουργούν, όπως και αυτές που παρακαλάνε με το διαβατήριο στο χέρι για να εισέλθουν στην ελληνική αγορά, ενώ οι εφημερίδες περικλείουν καθημερινά πλέον στις εκδόσεις τους πολυσέλιδα ένθετα με αγγελίες προσφοράς καλοπληρωμένης εργασίας

Φυσικά, εμείς, ο Ελληνικός λαός, οφείλουμε να αισθανόμαστε περιχαρείς και εθνικά υπερήφανοι καθώς θα έχουμε για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα να θαυμάσουμε από κοντά και ν’ αποδώσουμε τις τιμές που αρμόζουν στους πολιτικούς μας, πολιτικούς που με κάθε τρόπο και σε κάθε περίσταση μας κάνουν εθνικά υπερήφανους, προβλέπουν για εμάς, επαγρυπνούν για εμάς, κοπιάζουν και θυσιάζονται για εμάς τους αχάριστους, τους συκοφάντες, τους καταχραστές, τους διαπλεκόμενους, τους γραφειοκράτες.

Ένα-ένα καταρρίπτονται τα επισφαλή και κίβδηλα επιχειρήματα της κακόπιστης και κακόβουλης ελληνικής τεμπελοκοινωνίας, που υστερικά και με έλλειμμα ιστορικής ευθύνης και συναίσθησης, στοχοποιεί άκριτα, κακόπιστα, κακόβουλα και κακοπροαίρετα τους εθνικούς ταγούς μας, αυτούς τους πεφωτισμένους αλτρουιστές που σκέφτονται για εμάς, πριν από εμάς, προβλέπουν για εμάς, πριν από μας, προγραμματίζουν για εμάς, πριν από εμάς, θυσιάζονται για εμάς δίχως καν να το ζητήσουμε.

Κακόπιστοι και κακόβουλοι, στημένοι και ύπουλων κινήτρων όλοι όσοι θεωρούν ότι οι παρελάσεις θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν δίχως τους πολιτικούς καθώς απευθύνονται στην ιστορική μνήμη και την κοινωνική ευθύνη για αγώνες.

Εκτός τόπου και χρόνου οι σκέψεις ότι μπορούν να γίνουν παρελάσεις δίχως πολιτικούς, την ώρα μάλιστα που η ώρα του μέγιστου δημοκρατικού δικαιώματος της… υπερευνομούμενης Ελλάδας πλησιάζει. Η ώρα που θα αποκρυσταλλωθεί η βούληση του Ελληνικού λαού να επιλέξει… άριστους (!) μεταξύ… αρίστων (!) υποψηφίων πολιτικών.

Σε ποιον άλλωστε θα μπορούσαν ν’ αποτίσουν φόρο τιμής οι παρελαύνοντες; Στον τεμπελχανά «άνεργο» που στην πραγματικότητα δεν είναι άνεργος αλλά άεργος καθώς η τεμπελιά δεν τον αφήνει να δουλέψει; Στον γκρινιάρη πλεονέκτη που δήθεν δεν του φθάνει ο βασικός μισθός που με τόσο αλτρουισμό πρόβλεψαν γι’ αυτόν οι εθνοπατέρες;

Περίπου δυο εβδομάδες έχουμε μπροστά μας, να ράψουμε φράκα, να σιδερώσουμε κουστούμια, να δέσουμε παπιγιόν και γραβάτες, να γυαλίσουμε παπούτσια και να ξεχυθούμε για να λάβουμε μέρος στη γιορτή της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Να τους τιμήσουμε με τον τρόπο που τους αξίζει…»

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top