Ετοιμάζεται για Τουρκία o Διούδης! Αποφασισμένος να πετύχει!

O Σωκράτης Διούδης ήταν από τους MVP του φετινού Άρη. Όταν στις 18 Μαΐου οι πόρτες του Νέου Ρυσίου κλείσουν για τους ποδοσφαιριστές του Άρη για τις διακοπές και θα ξανανοίξουν στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, κάποιοι θα… συνεχίσουν!

Ο λόγος για τον Σωκράτη Διούδη και τον Θόδωρο Κάντα. Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Άρη, μαζί με τον Γιάννη Γιαννιώτα, θα είναι οι εκπρόσωποι του συλλόγου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Τουρκία.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Διούδη και οι συμμετοχές που κατέγραψε φέτος κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Άρη τον χρίζουν φαβορί για να πάρει τα γάντια στο Παγκόσμιο, αφήνοντας στον πάγκο τον Καπίνο.

Προκειμένου, λοιπόν, να είναι διατηρηθεί όσο το δυνατόν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Διούδης ζήτησε από τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, τον Θόδωρο Κάντα, να αρχίσουν μαζί ένα ατομικό πρόγραμμα, ξέχωρα από τις προπονήσεις που θα συνεχίσει να κάνει με τον Άρη (μέχρι τις 18 Μαϊου).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει η αποστολή της Ελλάδας θα αναχωρήσει για την γειτονική Τουρκία στις 18 Ιουνίου. Η διοργάνωση αρχίζει δύο ημέρες μετά, ενώ το πρώτο ματς της «γαλανόλευκης» είναι στις 22/06 με το Μεξικό.

Είναι δεδομένη η αποφασιστικότητα να πετύχει σε όλα τα επίπεδα και να καθιερωθεί ως ένας καταξιωμένος πορτιέρο.

To Top