ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ετοιμάζεται για τους Μπακς και τον… Άρη ο Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εντός των επόμενων ημερών αναχωρεί για τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να ζήσει ως μέλος του τεχνικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς το σάμερ λιγκ του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας, αλλά είναι βέβαιο ότι θα συνδυάσει αυτή την εμπειρία και προς όφελος του Άρη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το σάμερ λιγκ στο Λας Βέγκας θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 17 Ιουλίου. Ο Αγγέλου θα αναχωρήσει τις επόμενες μέρες για την Αμερική, ώστε να έχει μια πρώτη γνωριμία με το υπόλοιπο τιμ και να συμμετέχει σε κάποιες προπονήσεις της ομάδας των Μπακς που θα αγωνιστεί εκεί. Η επιστροφή του τοποθετείται μεταξύ 18-20 Ιουλίου.

Στο διάστημα της παρουσίας του, πέραν του ότι είναι τιμητικό για τον ίδιο και τον Άρη ότι θα βρίσκεται σε ένα τεχνικό τιμ ομάδας του ΝΒΑ, θα φροντίσει να έχει επαφές με εκπροσώπους παικτών και όχι μόνο, που πιθανώς να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους των κίτρινων, αν όχι αυτό το καλοκαίρι (λόγω του απαγορευτικού μεταγραφών) στο απώτερο μέλλον.

To Top