ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση η παράταξη Αρβανιτίδη”, σύμφωνα με το σάιτ της Nova

H “oμάδα Αρβανιτίδη” είναι αυτή που σύμφωνα με το σαιτ της Νοva αναμένεται να αναλάβει δράση μετά το τέλος της συνεργασίας του Ερασιτέχνη Άρη με τον Άλεξ Κάλας και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Έτοιμη να επανέλθει, να καταθέσει πρόταση και να πάρει στα χέρια της τις τύχες του Άρη, είναι η παράταξη του Νίκου Αρβανιτίδη. Ο γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας, μαζί με τους κ.κ Τσοχαταρίδη, Νάτση, Ανθουλάκη, θα δώσουν το παρών στη γενική συνέλευση της Δευτέρας και όπως όλα δείχνουν θα ζητήσουν από το Σώμα να τους αναθέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την αποπομπή του Αλεξ Κάλας.

Οι τέσσερις επιχειρηματίες, θα προσπαθήσουν να δώσουν την ύστατη μάχη, μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, προκειμένου ο Άρης να μη χάσει τη χρονιά. Ασφαλώς, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος των κιτρίνων, όμως η προσπάθεια θα γίνει.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα ακόμη βρίσκεται στο Ζλάτιμπορ! Επί της ουσίας, βεβαίως, είναι ένα σύνολο που βρίσκεται στον αέρα, καθώς κανείς δεν δεσμεύεται με τον Άρη. Το πιθανότερο είναι να αποχωρήσουν όλοι και το ‘’οικοδόμημα’’ να χτιστεί από την αρχή, σύμφωνα με τα ‘’θέλω’’ της νέας διοίκησης και αναλόγως της κατηγορίας στην οποία, τελικά, θα κληθεί να αγωνιστεί η ομάδα”.

To Top