Ετοιμάζονται για το Waterpolo Trophy οι ακαδημίες πόλο του Άρη

Ξεκινάει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου η διοργάνωση του Waterpolo Trophy με πολλές συμμετοχές από σωματεία όλης της Ελλάδος, καθώς και δυο σωματείων των γειτονικών χωρών: της Σόφιας (Lokomotiv) και των Σκοπίων (Lokomotiva BETA).

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει με δυο ομάδες, με τη μικρότερη ηλικιακά να αγωνίζεται στον 2ο όμιλο του Βορρά και η μεγαλύτερη (Έφηβοι, γεν. ’97) στον Α’ όμιλο της Αθήνας.

Τα τουρνουά Waterpolo Trophy αποτελούν ό,τι καλύτερο για την απόκτηση εμπειριών των μικρών αθλητών, διότι διεξάγονται συνεχείς αγώνες, χωρίς αποκλεισμούς, όπως συμβαίνει με το σύστημα του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η μικρότερη ηλικιακά ομάδα των ακαδημιών μας θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο του Βορρά, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στα κολυμβητήρια του Λακκώματος, Κέρκυρας, Ποσειδωνίου και Σόφιας (Βουλγαρίας), με εναρκτήριο αγώνα την 1η Δεκεμβρίου 2012.

Η ομάδα των εφήβων του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα συμμετέχει στον Α’ όμιλο του Νότου αντιμετωπίζοντας τις ομάδες: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΧΙΟΣ, ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ, ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ, Ν.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ.
Οι αγώνες της ομάδας μας θα διεξαχθούν στα κολυμβητήρια του Χαλανδρίου, του Γέρακα και της Ηλιούπολης με εναρκτήριο αγώνα στις 22 Δεκεμβρίου 2012.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων

 

To Top