ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ετοιμάζουν νέο σκάνδαλο-δώρο στον ΠΑΟΚ, μετά την Πυλαία! Ντοκουμέντα επικυρώνουν ότι είναι κρατικό το κλειστό! (photos)

Ετοιμάζουν νέο σκάνδαλο-δώρο στον ΠΑΟΚ, μετά το κρατικό της Πυλαίας! H… ορίτζιναλ ομάδα του δημοσίου, με τις συνεχείς πριμοδοτήσεις από το κράτος επί δεκαετίες (από “τυφλά” οικόπεδα, μέχρι αγορά διαρκείας και πληρωμή των… λογαριασμών), αλλά και την πρόσφατη συμμαχία (ομερτά) ανάμεσα σε Σαββίδη και Μαρινάκη, ετοιμάζεται να πάρει το “μεγάλο δώρο” από την κυβέρνηση όλων (;) των Ελλήνων, για την κατασκευή της “νέας Τούμπας”!

Ήδη, η κορυφή της κυβέρνησης Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος διαφημίζουν (ευθαρσώς), το επερχόμενο νέο σκάνδαλο, στα όρια της ηθικής ισοπέδωσης των πάντων. Μήπως πρώτη φορά είναι που ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία 40-50 χρόνια το κάνει;

Είναι τέτοιο το πάρτι της… (συν)αδελφικής ασυδοσίας, που σε αυτό το αλισβερίσι για το νέο γήπεδο, ο εισαγόμενος “μεγιστάνας” ζητάει να μην… πληρώσει ούτε αυτά που πρέπει βάσει μιας ελάχιστης παροχής (5%), δηλαδή 19.000 ευρώ το μήνα! Και το κράτος τι κάνει; Απλά το δέχεται;

Και επειδή, δεν μπορεί να υπάρχει σε όλους μνήμη χρυσόψαρου, υπενθυμίζουμε το άλλο… πάρτι που έγινε πριν μερικά χρόνια και είχε “δώρο” το κλειστό της Πυλαίας, το οποίο με βάση τα επίσημα έγγραφα χτίστηκε σε δημόσιο οικόπεδο κατά ποσοστό 67% (!) και με τα λεφτά ΟΛΟΥ του ελληνικού λαού!΄Και όχι μόνο αυτό, αλλά επί σειρά ετών το κράτος πλήρωνε μέσω της Νομαρχίας τους λογαριασμούς μιας ιδιωτικής εταιρίας!!!

Δείτε εδώ τα σχετικά έγγραφα που επικυρώνουν ότι είναι κρατικό το κλειστό της Πυλαίας:

1. Το κλειστό της Πυλαίας έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο εκτάσεως 45.811 τ.μ., από τα οποία ιδιοκτησιακά ανήκει ένα μικρό μέρος στον ΑΣ ΠΑΟΚ (15.206 τ.μ.) και το μεγαλύτερο τμήμα του στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (30.605 τ.μ.). Και η συνέχεια; Το τμήμα της ΓΓΑ έχει χτιστεί με απαλλοτροίωση. Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου κι εκτελέστηκε από την ΓΓΑ, ως δημόσιο έργο!!! 

2. H Νομαρχία, το κράτος το ίδιο αποφασίζει να πληρώσει τα έξοδα συντήρησης του γηπέδου που παραχώρησε στον ΠΑΟΚ!

 

To Top