ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ετοιμασίες για γενική συνέλευση… εξπρές, με κάλπες στο τέλος και άγνωστη την κατηγορία που θα παίζει ο Άρης

Αφού χάθηκαν δυο πολύτιμοι μήνες με την υπόσχεση ότι “σε λίγες μέρες επικυρώνεται η άνοδος μέσω των μπαράζ”, χωρίς να δοθούν τελικά εξηγήσεις γιατί ο Άρης δεν κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση της Γ΄εθνικής (και φυσικά ούτε μια συγγνώμη), ποιοι ευθύνονται γι αυτό, αλλά και τι χρήματα μπήκαν στον σύλλογο, με αποτέλεσμα να σύρεται σε ένα ακόμη μαρτυρικό καλοκαίρι, οι διαδικασίες επισπεύδονται για την “επόμενη μέρα”, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας για το πού θα αγωνίζεται η ομάδα στην περίοδο 2015-16.

Ήδη παρά το γεγονός ότι δόθηκε μόλις ένα 10ημερο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Άρη και ενώ (όπως π.χ. φαίνεται και στην επιστολή του Αντώνη Ζαμπέτα) υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς είναι διαμορφωμένο το πλαίσιο, οι άνθρωποι του συλλόγου ετοιμάζουν μια γενική συνέλευση-εξπρές, όπως αυτή ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Η επιθυμία του Ερασιτέχνη είναι να δώσει το παρών ο επικεφαλής κάθε πλάνου. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης του δοθεί σε πρώτη φάση ένα τέταρτο της ώρας για να μιλήσουν. Μετά θα ακολουθήσουν οι απόψεις των μελών και εν συνεχεία οι υποψήφιοι θα πάρουν τον λόγο εκ νέου, για να απαντήσουν και στις ερωτήσεις που θα προκύψουν.

Όπως υπολογίζουν στην Αλκμήνης η διαδικασία να κρατήσει 3-3,5 ώρες, χρονικό διάστημα πολύ μικρό σχετικά με τη σοβαρότητα των καταστάσεων, δυο μήνες μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και ενώ είναι άγνωστη η κατηγορία που θα παίξει η ομάδα.

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορούν να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα; Θα μπορέσει ο σύλλογος να τσεκάρει νομικά και οικονομικά ότι υπάρχουν όλες οι διασφαλίσεις ή θα δοθεί με… συνοπτικές διαδικασίες το χρίσμα;

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα ψηφίσουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, τα οποία δεν ξεπερνούν τα 200. Η ψηφοφορία θα γίνει με κάλπες, ενώ απομένει να οριστεί η ώρα και το μέρος της γενικής συνέλευσης.

 

To Top